Ontdek jouw Groene Liefde tijdens Kom in de Kas op zaterdag 6 april In regio Koudekerke zet Tuindersbedrijf Kesteloo de deuren van de kas open

Ontdek jouw Groene Liefde tijdens Kom in de Kas op zaterdag 6 april In regio Koudekerke zet Tuindersbedrijf Kesteloo de deuren van de kas open

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Middelburg en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Kom in de Kas heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-03-11:  Koudekerke, maart 2024, Kom in de Kas, het grootste publieksevenement van de glastuinbouwsector, vindt plaats op zaterdag 6 april en staat in het teken van Groene liefde. Bij Kom in de Kas hebben we heel veel Groene liefde om te geven. Groene Liefde voor elkaar, voor de sector, voor de kweker en voor de producten uit de kas en nog veel meer. Kom in de Kas is een groene ontmoetingsplek die mensen samenbrengt, om Groene Liefde te ontdekken en door te geven. Van groenten en fruit tot planten en bloemen, je ontdekt het allemaal in de kas. Iedereen is uitgenodigd om op zaterdag 6 april van 8.30 tot 16.00 uur zijn of haar Groene Liefde te ontmoeten.

Jouw Groene Liefde is zóóó dichtbij. Wist je dat .... veel bloemen, planten, groenten en fruit in Nederlandse kassen worden geteeld! Tijdens Kom in de Kas krijgt iedereen de kans om in de kassen te kijken en zelf te zien hoe Tuindersbedrijf Kesteloo dat doet. Kijk hoe alles groeit. Stel vragen. Zie hoe alles wordt verpakt. In de kassen staan op dat moment o.a.: perkgoed, aardappelen, rode biet zaadteelt, spinazie zaad teelt, voorraad perkgoed en tomaten planten. Een mooi bedrijf met 2 hectare kas! En ook in de Kesteloo-winkel komt alles uit de streek: bloemen, cadeaus, kaarten.

Activiteiten

Tijdens Kom in de Kas worden ook diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd. De familie Kesteloo staat klaar om alle vragen te beantwoorden. Vol passie vertellen zij over hun Groene Liefde en hoe zorgvuldig er wordt omgegaan met energiebronnen, water en voedingsstoffen. Kinderen kunnen meedoen aan een rondleiding, springen op een springkussen, een ritje door de kas met de pompwagen maken, en er zijn schminkers actief. Een unieke ervaring die je niet wilt missen.

Over Kom in de Kas

Kom in de Kas wordt in 2024 voor de 46e keer georganiseerd. In de regio Koudekerke neemt één bedrijf deel: Tuindersbedrijf Kesteloo. De openingstijden zijn van 8.30 tot 16.00 uur op zaterdag 6 april. Parkeren kan bij Tuindersbedrijf Kesteloo, Middelburgsestraat 83 A, 4371 ER Koudekerke. Invaliden kunnen zich van te voren melden bij Henk Kesteloo 06- 83 57 49 96 of Jan Kesteloo 06 – 53 64 20 56. Kom in de Kas is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door Glastuinbouw Nederland, GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Interpolis, Sazas, Plantion, Bloemenbureau Holland en Axia Seeds. Volg Kom in de Kas via Facebook, Instagram en LinkedIn. Voor meer informatie kijk op www.komindekas.nl..

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Kom in de Kas.

Deel dit bericht:

Redactie Middelburgkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Middelburgkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Ontdek jouw Groene Liefde tijdens Kom in de Kas op zaterdag 6 april In regio Koudekerke zet Tuindersbedrijf Kesteloo de deuren van de kas open

Nog meer externe nieuwsberichten