Vacature Ontwerper Werkvoorbereider Complexe Projecten - Ontwerper Werkvoorbereider Complexe Projec

Ontwerper Werkvoorbereider Complexe Projecten - Ontwerper Werkvoorbereider Complexe Projec in Middelburg

Ontwerper werkvoorbereider complexe projecten

max. € 5.806,-

Aantal uur: 40 uur

Standplaats: Middelburg of Rotterdam

Salaris: max. € 5.806,-

Als Ontwerper werkvoorbereider binnen Infra werk je aan complexe projecten van ons ondergrondse leidingnetwerk voor het transport en de distributie van (drink)water en aan projecten voor Industriewater. De projecten aan transportleidingen zijn veelal technisch uitdagend en vinden bovendien plaats in complexe omgevingen, waarin regelmatig wordt samengewerkt met leveranciers en partijen als andere kabel- en leidingeigenaren of vergunningverleners.

In deze veelzijdige rol ontwerp en coördineer je de (externe) engineering van de leidingen en bereid je de projecten voor in al haar facetten. Je bent een onmisbare schakel bij de integrale voorbereiding, organisatie en communicatie rondom het project. De projecten liggen in het volledige voorzieningsgebied van Evides maar met de nadruk op Zeeland.

Je maakt onderdeel uit van het team Projecten en komt te werken in een hecht team van projectmanagers, ontwerpers, voorbereiders, directievoerders en toezichthouders. Bovendien werk je samen met collega's van ondersteunende teams en andere afdelingen. Daarnaast heb je veel overleg en contact met externe stakeholders, aannemers en leveranciers.

Evides Waterbedrijf levert 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, veilig, schoon én betrouwbaar drinkwater. Om dit water bij de klant te krijgen beheert Evides ruim 14.000 kilometer aan leidingnetwerk en daar komen jaarlijks flink wat kilometers bij!

Heb jij...

 • een hbo diploma in de richting Civiele Techniek of Werktuigbouwkunde of een mbo diploma met minimaal 3 jaar werkervaring?
 • ervaring in ondergrondse infra (bij voorkeur bij pijpleidingsystemen) in de buitenruimte?
 • iemand die altijd klant- en resultaatgericht te werk gaat?
 • iemand die organisatorische sterk en communicatief vaardig is en goed met verschillende partijen kan samenwerken?
 • een echte teamplayer, maar kun je ook goed zelfstandig aan de slag?
 • creatief en oplossingsgericht?

Dan is deze baan echt iets voor jou!

Wat jij gaat doen

 • Samen met collega's inventariseer je de omgeving van je project met de daarbij behorende omgevingsinvloeden, daartoe te verrichten onderzoeken en te treffen maatregelen.
 • Je ontwerpt pijpleidingen en verzorgt de projectvoorbereiding en - organisatie. Je blijft ook in de uitvoeringsfase betrokken bij het project.
 • Je coördineert en bewaakt de kwaliteit en voortgang van extern geëngineerde projecten.
 • Je maakt begrotingen en levert een bijdrage aan op te stellen projectplannen, voortgangsrapportages, een integere projectadministratie en een compleet projectdossier.
 • Je werkt de plannen en ontwerpen zelfstandig uit of je instrueert tekenaars daartoe.
 • Je stelt samen met projectleiders bestekken op, begeleidt aanbestedingen en verzorgt de inkoop van materialen en vergunningaanvragen.
 • Je werkt samen met andere afdelingen, maar ook met adviesbureaus en aannemers. Daarnaast communiceer je continu met externe stakeholders zoals vergunningverlenende instanties en andere belanghebbenden.
 • Je levert een bijdrage aan project overstijgende (verbeter) initiatieven en je participeert in projectgroepen.

Wat wij voor jou doen

 • Afhankelijk van je ervaring word je ingedeeld in schaal 9 of 10 van de cao Waterbedrijven. Het maximum bruto maandsalaris, gebaseerd op een 40-urige werkweek, is € 4.838,- bruto per maand
 • Daarnaast ontvang je maandelijks circa 20% aan flexibel arbeidsvoorwaardenbudget. In deze schaal is dit maximaal € 968,-. Je kunt hier o.a. extra vakantiedagen mee kopen, het iedere maand laten uitkeren of sparen en het in één keer laten uitkeren; de keuze is aan jou!
 • We bieden uitgebreide ontwikkelmogelijkheden en regelmatige ontwikkelgesprekken om altijd het beste uit jezelf te halen.
 • We hanteren prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan, bijdrage voor de fitness, flexibele werktijden en een goede pensioenregeling.
 • We bieden ruim 31 vakantiedagen. Heb je meer vakantiedagen nodig? Dan kan je daar bovengenoemd flexibel arbeidsbudget voor inzetten.
 • Je komt in een fijne werkomgeving waarbij de medewerker voorop staat en we veel waarde hechten aan een gezonde werk-/privébalans.
 • Wij geloven in een divers samengesteld team waar verschillende visies, inzichten en achtergronden samenkomen en we zo het beste in elkaar naar boven halen. Je krijgt bij ons dan ook alle ruimte om te zijn wie je bent.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?Functie:ontwerper werkvoorbereider complexe project
Startdatum:21-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4838 – 4838
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Evides Waterbedrijf via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. Ontwerper Werkvoorbereider Complexe Projecten – Ontwerper Werkvoorbereider Complexe Projec Evides Waterbedrijf 21-10-2023

Bekijk ook andere vacatures