Vacature Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch Medewerker in Middelburg

Pedagogisch medewerker hbo locatie Pionier

13 november 2023

Wij zijn Juvent, de Zeeuwse jeugdzorgspecialist. Wij stellen alles in het werk om de hulpvraag van jongeren en ouders zo goed mogelijk te beantwoorden en zoeken een pedagogisch medewerker hbo om hieraan bij te dragen. Als medewerker van Juvent weet je: jouw werk heeft zin!

Pedagogisch medewerker hbo

31 uur per week

Jouw zinvol werk

Als pedagogisch medewerker creëer je samen met je collega's een adequaat behandel- en leefklimaat op onze woon-/behandelgroep de Pionier. Op basis van het behandelplan dat is opgesteld in samenwerking met alle partijen rondom de jongere verzorg, behandel en voed je op. Dit is maatwerk en individueel. Je stemt activiteiten af die samenhangen met dagritme, school, werken en vrijetijdsbesteding. Je rapporteert ten behoeve van de behandelbesprekingen en de voortgang van de jongere. Verder begeleid je één of jongeren als persoonlijk begeleider en onderhoud je contacten met ouders, verzorgers en externe organisaties. Tevens kan de pedagogisch medewerker praktische (opvoed) ondersteuning geven aan alle partijen rondom de jongere, als ook samenwerken met ouders, scholen en overig netwerk van de jongeren.

Hier ga je aan de slag

De Pionier is een kamertrainingscentrum van Juvent voor jongeren vanaf 17 t/m 20 jaar. Hier kunnen maximaal 8 jongeren met een licht verstandelijke beperking maar ook jongeren zonder LVB oefenen in het zelfstandig wonen en leven. Elke jongere heeft hier een eigen kamer en krijgt individuele begeleiding. Door deze trainingsvorm kunnen ze in de toekomst een zelfstandig(er) leven leiden. Wij werken op basis van maatwerk en individueel. Je werkt zelfstandig.

Jij bent zinvol omdat

je een relevante beroepsopleiding op minimaal hbo-niveau succesvol hebt afgerond en SKJ-geregistreerd bent als Jeugd- en gezinsprofessional of Jeugdzorgwerker. Ben je nog niet geregistreerd, dan voldoe je wel aan de voorwaarden voor registratie. Naast je vakkennis zijn wij vooral geïnteresseerd in jouw persoonlijke kwaliteiten. Wanneer je jezelf omschrijft als iemand die kan luisteren, positie inneemt, kan sturen en bijstaan zonder over te nemen, planmatig werkt maar bovenal ook kan reflecteren, reageer dan zeker.

Wat je van ons mag verwachten

Juvent is een goede werkgever die jou het professionele vertrouwen geeft en ruimte creëert voor persoonlijke ontwikkeling. De kwaliteit van onze hulpverlening staat of valt met de kwaliteit van onze medewerkers. Met ons eigen opleidingsprogramma Juvent Academie bieden wij onze medewerkers dan ook een grote diversiteit aan vakmodules én persoonlijke ontwikkelingstrainingen. Het team wordt gecoached door een teamcoach. Zo ondersteunt Juvent in individuele en collectieve ontwikkelbehoeften.

En verder…

 • belonen we jouw zinvol werk conform cao Jeugdzorg en ben je ingeschaald in functiegroep 8 (minimaal € 2.600,- en maximaal € 3.862,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week).
 • krijg je bovenop je loon 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Ook ontvang je reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en volledige vergoeding van de tunnelkosten.
 • is jouw gezondheid belangrijk voor ons. Je krijgt toegang tot ons Ju-Fit programma om vitaal en duurzaam inzetbaar te blijven.
 • als thuiswerken mogelijk is in je functie, faciliteren we jou in een goede thuiswerkplek en een vergoeding.
 • ontvang je iedere maand € 20,- bruto van Juvent als tegemoetkoming zorgverzekering.
 • hebben we een actieve personeelsvereniging
 • nemen we je in eerste instantie aan voor een jaar, met daarna de mogelijkheid op een vaste aanstelling. Je krijgt een contract voor 31 uur per week. Ingangsdatum 1 februari 2024.
 • Wil je meer uren werken? Dat kan in overleg via onze Invalpool met een 4+ uren contract.
 • Is Juvent constant in beweging en heeft regelmatig vacatures. Als interne kandidaat zie je deze als eerst en heb je voorrang op externe kandidaten.
 • werk je volgens een wisselend rooster, ook slaap- en weekenddiensten.

Herken jij jezelf?

Wacht niet te lang met solliciteren en stuur gemakkelijk jouw motivatie en CV naar ons door op de knop 'Solliciteer' te drukken. Doe dit in ieder geval voor maandag 26 november 2023.Functie:pedagogisch medewerker
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 3862
Uren per week:31 – 31

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Juvent via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. Pedagogisch Medewerker Stichting Juvent 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures