Vacature Projectleider Civiele Techniek

Projectleider Civiele Techniek in Middelburg

Wil je met jouw kennis en kunde een grote bijdrage leveren aan mooie projecten? Dan is dit jouw vacature!

Maandag® zorgt dat je op meerdere projecten jouw expertise kan toepassen, dit zorgt ervoor dat jij kan doorgroeien op een flexibele manier & dat met zekerheid vanuit ons!

Wij van Maandag® Middelburg zijn opzoek naar een werkvoorbereider civiele techniek. Als werkvoorbereider civiele techniek ben je bij diverse projecten betrokken met uitvoeringsprocessen en aanbestedingen. De voorbereidende en uitvoerende fases binnen projecten zijn jouw momenten! Je draagt binnen deze fases zorg voor tekeningen, calculaties, werkomschrijvingen en nog veel meer.

Klinkt dit voor jou als een mooi plan, neem dan vooral contact op & dan kunnen we binnenkort een leuk kennismakingsgesprek inplannen!

T: 06 16 75 58 10

M: wesley.desmit@maandag.nlFunctie:Engineering & civiel, Projectleider Civiele Techniek
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag® via wesley.desmit@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website http://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Projectleider Civiele Techniek Maandag® 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures