Vacature Recruiter Overheid

Recruiter Overheid in Middelburg

Over de functie

Wat ga je doen als Recruiter Overheid?

De Recruiter Overheid wordt ook wel omschreven als een echte ondernemer. Die kansen ziet waar anderen door de bomen het bos niet meer zien. Door zowel op persoonlijk als zakelijk vlak een echte connectie met kandidaten aan te gaan worden nieuwe kandidaten gebonden aan Maandag®.  Binnen onze Overheid vestiging is de Recruiter Overheid verantwoordelijk voor het werven van nieuwe professionals. Je gaat samen met de accountmanager aan de slag om nieuwe klanten te verbinden met de beste kandidaten. Dit doe je door het schrijven van vacatureteksten die je samen met de Online Marketeer optimaliseert. Natuurlijk wacht je niet tot de sollicitaties binnen komen, maar je gaat proactief aan de slag en struint diverse jobboards af. Ook op LinkedIn zoek jij de beste kandidaten met jouw LinkedIn Recruiter seat. Concreet kan je de volgende taken verwachten:

  • Searchen & Hunten van kandidaten voor onze vacatures;
  • Schrijven van vacatureteksten;
  • Begeleiden van professionals gedurende hun loopbaan bij Maandag®;
  • Constant zoeken naar nieuwe effectieve wervingsstrategieën.

Functie eisen

In jou zoeken wij een aanvulling op het huidige team. Je bent energiek, uniek en wilt alles weten van het recruitmentproces, jouw vakgebied & professionals en wie weet wat nog meer! Verliezen is voor jou geen optie, je gaat altijd voor de winst! Lukt dit niet? Dan ben jij diegene die nog een stap harder zet om gestelde doelen te behalen! Je komt in een team terecht waarbij iedereen deze mentaliteit heeft, van hard werken tot aan plezier maken! In ieder geval ben je in het bezit van:

  • Een afgeronde hbo opleiding
  • Affiniteit met en interesse in het reilen en zeilen van de overheid;
  • Enige ervaring met recruitment is een pré

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Recruiter Overheid die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Specialisten op het gebied van personeelszaken en loopbaanontwikkeling
Startdatum:16-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2760 – 3400
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via david.salomons@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelburg
  2. Recruiter Overheid Maandag 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures