Vacature Specialist

Specialist in Arnemuiden

  • HGZ geveltechniek
  • Van Cittersweg 2d
  • 4341 RC
  • Arnemuiden

Specialist in zonwering & kozijnen

Wij staan voor een verfrissende kijk op geveltechniek

Specialist in zonwering & kozijnen

Wij staan voor een verfrissende kijk op geveltechniek

Over HGZ Geveltechniek

Dé specialist in geveltechniek in Zeeland!

Tijdens de lockdown kunnen we per telefoon, mail of persoonlijk bij u thuis een offerte voor u maken, vul het contact formulier in dan nemen we contact met u op.

HGZ houdt zich bezig met de levering, montage en onderhoud van zonweringen, terrasoverkappingen, kunststof- en aluminium kozijnen en dakkapellen. Met een team van ervaren specialisten zijn wij zowel actief op de particuliere markt als op de zakelijke projecten markt.

In onze prachtige showroom in Arnemuiden (regio Middelburg) kunt u een scala van prachtige geveltechniek producten bekijken en beleven. Laat u bijvoorbeeld inspireren door de nieuwste collecties op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen en kozijnen. Kwaliteit gegarandeerd, dit onderstrepen wij met garanties oplopend tot 15 jaar!Functie:specialist
Startdatum:28-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HGZ Geveltechniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Specialist HGZ Geveltechniek 28-10-2023

Bekijk ook andere vacatures