Vacature Stagiair Technisch Ontwerper MBO

Stagiair Technisch Ontwerper MBO in Borssele

+ 25 jaar knowhow

menu

  • Expertises
    • Landschap & natuur
    Stagiair Technisch #Ontwerper #MBO/HBO

Vacature

Stagiair Technisch
Ontwerper
MBO/HBO

Ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats op het grensvlak van civiele techniek en groen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een stagiair Technisch Ontwerper.

Wat bieden wij jou?

Ruimte & Groen ontwerpt nieuwe en bestaande landschappen. Wij maken plannen voor een herkenbare, gezonde en groene leefomgeving. Ons team werkt aan opgaven op alle schaalniveaus. Bijzonder aan ons team is het samenspel tussen landschapsarchitect, technisch ontwerper en beplantingsspecialist.

Binnen ons buro hebben we plek voor een stagiair op het gebied van techniek. Tijdens je stageperiode draai je in teamverband mee in verschillende projecten. Zo kom je in aanraking met de verschillende aspecten van het ontwerpproces en de technische uitwerking en detaillering van inrichtingsplannen op verschillende schaalniveaus.

Wat ga je doen?

Tijdens jouw stage ga je als Technisch Ontwerper een ontwerp naar een technisch ontwerp in de vorm van een werktekening, (RAW)bestek, werkomschrijving inclusief het opstellen van kostenramingen. Dit kan voor een tuin- of terreinontwerp zijn, maar ook een groot natuurgebied. Wij bieden volop de gelegenheid en ruimte om te leren.

Wie ben jij?

Van jou verwachten we liefde voor het vak, creativiteit en leergierigheid. Je studeert aan het Scalda civiele techniek of hebt een gelijkwaardige opleiding op MBO-niveau. Ook een HBO-opleiding zoals techniek/planuitvoering/werkvoorbereiding aan Hogeschool Van Hall Larenstein of vergelijkbaar is een mogelijkheid.

Hoe solliciteer je?

Ben je enthousiast geworden voor een stageplaats bij Ruimte & Groen? Dan zien we jouw CV, motivatiebrief en eventueel portfolio graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar , t.a.v. o.v.v. stage Techniek. Bij hem is ook nadere info te verkrijgen via telefoonnummer .

Stagiair Technisch #Ontwerper #MBO/HBO

Plein 19
4454 AS BorsseleFunctie:stagiair technisch ontwerper mbo
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Buro Ruimte & Groen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelburg
  2. Stagiair Technisch Ontwerper MBO Buro Ruimte & Groen 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures