Vacature Store Manager

Store Manager in Middelburg

Store Manager

Store Management

32 uur

Middelburg - Lange Delft 7

Store Manager

Store Management

Middelburg - Lange Delft 7

32 uur

Ben jij ondernemend met een passie voor service? Word jij blij van het inspireren van anderen en het behalen van resultaten? En ben je klaar voor een uitdaging met veel verantwoordelijkheid en groeimogelijkheden? Haal dan alles uit de kast als Store Manager bij WE Fashion en take the lead in fashion!

YOU WORK FOR WE

Als Store Manager ben je eigen ondernemer en zorg jij - samen met jouw gedreven team - voor de ultieme shopping experience voor jouw klanten. Je bent verantwoordelijk voor het succes van jouw store en weet de omzet van elk kwartaal te overtreffen. Jouw passie, plezier en commercialiteit zorgen ervoor dat onze klanten goed gekleed én met een goed gevoel onze store uitlopen - en uiteraard nog eens terugkomen! Omdat motiveren in jouw bloed zit, weet jij iedere dag jouw team klaar te stomen voor een nieuwe, succesvolle dag en worden klanten geïnspireerd door onze collectie, product kennis en perfecte service.

Heb jij leidinggevende ervaring in een servicegerichte organisatie en zoek je een omgeving waarin ruimte is voor innovatie en persoonlijke groei? Dan past deze baan jou als een jeans!

WE WORK FOR YOU

Jij zorgt er met jouw service skills dagelijks voor dat we kunnen blijven groeien met onze retail business, dus daar mag ook wat tegenover staan. You work for WE, WE work for you. Je krijgt daarom van ons:

  • Een salaris dat past bij jouw kennis, opleiding en ervaring plus een variabele bonusregeling.
  • 100% OV-reiskostenvergoeding vanaf 10km (op maximaal 30 km van jouw huis vind je al een WE Store!)).
  • Standaard 20% shopkorting.
  • 24 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, korting op jouw sportabonnement, reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling en een uitgebreid pakket aan collectieve verzekeringen.
  • Jaarlijkse "Moments that matter day"; een extra vrije dag die jij mag inzetten op een dag met een speciale betekenis voor jou.
  • Als je 2 jaar bij ons in dienst bent kom je in aanmerking voor een sabbatical van minimaal 8 tot maximaal 16 weken waarbij wij 25% van je salaris doorbetalen.
  • De kans om continu te leren en te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Vanuit onze WE Academy bieden we bijvoorbeeld verschillende opleidings- en trainingsmogelijkheden die jij nodig hebt om bij ons te excelleren.
  • Crewmeetings, events en meer!

WHO WE ARE

Als modeliefhebber ken je WE Fashion natuurlijk allang. En dat maakt WE Fashion dé plek waar je de kans krijgt om trends te zien, erop in te spelen of ze zelf te creëren.

Maar daar laten we het niet bij: we blijven dagelijks zoeken naar groeikansen, ook rondom maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. WE Fashion is dé plek waar jij de kans krijgt om te innoveren en persoonlijk te groeien.

Functie:storemanager
Startdatum:18-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WE Fashion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Store Manager WE Fashion 18-01-2024

Bekijk ook andere vacatures