Vacature Teamleider Bezorgservice

Teamleider Bezorgservice in Middelburg

Teamleider Bezorgservice bij Jumbo. Dat betekent nogal wat, want je stuurt op onze HUB in Middelburg een team aan van zo’n 45 bezorgers. Op die manier ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse bezorging van steeds meer boodschappen. Jouw uitgangspunt is en blijft dat 100% klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid voorop staan. Iedere bezorging weer.    
 
Maak van klanten fans als Teamleider Bezorgservice
Met jou als onze nieuwe Teamleider Bezorgservice kunnen wij bij Jumbo thuiskomen. Het is een geweldige, dynamische en enerverende functie, waarin jij van (meer)waarde bent. Dat doe je door veel op de werkvloer te zijn, dat is jouw ‘thuis’. Jij weet wat er speelt in jouw team en bent duidelijk hoe de bezorgers hun werk moeten doen. Dankzij jou worden bestellingen op tijd, volledig en naar tevredenheid van onze klanten geleverd. Zo draag jij bij aan dagelijks bezorgplezier. Uiteraard voor de klant die bij ons de leukste boodschappen doet en ook voor onze bezorgers. Dat doe je verder door het: 
 

 • Maken, bijhouden en uitleggen van begrijpelijke werkinstructies en heldere procedures. 
 • Verzorgen van het wagenparkbeheer. 
 • Oplossen van mogelijke operationele problemen. De rol van het team is daarbij belangrijk en als het moet pak jij slim door, beslis je snel en ben je besluitvaardig. 
 • Aansturen, coachen en ontwikkelen van jouw bezorgers.
 • Ook voer je voortgangsgesprekken met je teamleden.
     

We bezorgen zeven dagen per week, in twee standaard shifts: van 6.00 uur tot 15.00 uur en van 15.00 uur tot 23.00 uur. 

TYPISCH JIJ...

Samen, ondernemen en winnen, dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als teamleider home delivery nog een schepje bovenop. Hoe? Door te zijn waar je moet zijn en dat is op de werkvloer. Jij steekt je voelsprieten uit en staat steeds aan. Je hebt veel contact met bezorgers en met jouw locatiemanager, collega-teamleiders en andere afdelingen. Daarbij laat je voorbeeldgedrag zien, je bent letterlijk ondernemend en de rol van pionier past jou prima. Uiteraard ben je op en top klantgericht, draag je de 7 Zekerheden van Jumbo ieder moment zichtbaar uit en verder bezit je: 
 

 • Hbo-werk- en -denkniveau. 
 • Meerdere jaren werkervaring in een logistieke- en/of retailomgeving.  
 • Minimaal drie jaar leidinggevende ervaring. 
 • De mogelijkheid om onregelmatig te werken, waaronder om de week in het weekend

Wat je van ons krijgt

Inspelen op jouw wensen 
Het meest klantvriendelijke bedrijf van de wereld zijn. Dat betekent inspelen op de wensen van de klant én onze collega’s. Als temleider home delivery mag je dus ook wat van ons verwachten. Met de Jumbo formule maken we het waar. We zorgen dat je goed in je vel zit én werkplezier hebt én groeit in je vak. Ook krijg je:  

 • Een salaris tussen de €2.800,- en €3.600,- bruto per maand (bij Jumbo betalen wij per 4 weken).
 • 24 vrije dagen, 19,5 ATV dagen en vakantiegeld. 
 • Gerichte trainingen en opleidingen binnen onze eigen Jumbo Academy 
 • Doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld naar een functie als locatiemanager. 
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering. 
 • 10% korting op al je boodschappen die we via je salaris uitbetalen. Plus extra voordelen in de Jumbo Extra’s app. 

De leukste boodschap begint bij jou  

Dus Teamleider Bezorgservice, durf je het Jumbo avontuur aan? Laat dan direct zien dat je graag een stapje extra zet met je sollicitatie op deze functie. Functie:Teamleider Bezorgservice
Startdatum:24-10-2023
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3600
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Jumbo Supermarkten B.V. via jobs@jumbo.com of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. Teamleider Bezorgservice Jumbo Supermarkten B.V. 24-10-2023

Bekijk ook andere vacatures