Vacature Vakantiewerk

Vakantiewerk in Middelburg

  • Middelburg, Vlissingen, Oost-Souburg, Walcheren

  • Uren in overleg

Vakantiewerk bij Amarijn

Wil jij vakantie vieren, maar ook betekenisvol werk doen deze zomer? Met een goed salaris en flexibele uren? Dat snappen wij heel goed, bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres. Met én zonder opleiding in de zorg kun jij jezelf nuttig maken en bezorg je bovendien onze bewoners en cliënten een fijne zomer.
Waar gaat je voorkeur naar uit?
1. Sta jij sterk in je schoenen en vind je het leuk om alleen op pad te gaan? Dan kun je de mensen thuis helpen bij het huishouden in de gemeenten Middelburg, Vlissingen of Veere. Jij wordt er gelukkig van wanneer je het huis van de cliënt schoon achterlaat. Verder houd je van persoonlijk contact en maak je graag een praatje. Je bent minimaal 16 jaar.
2. Volg jij een zorgopleiding? Afhankelijk van je opleiding en het leerjaar waarin jij zit, kun je aan het werk op één van onze locaties in Middelburg, Vlissingen, Oost-Souburg of Veere of bij één van onze teams in de thuiszorg op Walcheren. Hierbij kun je denken aan de functie van Helpende, Helpende Plus, Verzorgende IG of Verpleegkundige. Je bent in ieder geval 16 jaar. Vermeld bij je reactie welke opleiding je volgt en in welk leerjaar je zit.
3. Volg je geen zorgopleiding, maar wil jij wel deze zomer een bijdrage leveren aan het welzijn van anderen en een glimlach op het gezicht van onze bewoners toveren. Je hebt ondersteunende en huishoudelijke taken binnen een kleinschalige woning, huiskamer of afdeling. Je bent niet vies van een beetje poetsen en je vindt het leuk om te helpen bij het verzorgen van de maaltijden. Daarnaast ga je ook assisteren bij het organiseren van activiteiten individueel of in groepsverband. Afhankelijk van de locatie en de doelgroep waar je gaat werken, kunnen de werkzaamheden verschillen.

Jouw team en werkplek

Keuze genoeg dus! Laat ons in jouw reactie weten welke vakantiebaan jouw voorkeur heeft en in welke periode jij beschikbaar bent. We horen het graag van je! Via onze flexpool word je ingezet in het team/locatie van jouw keuze. Met een vakantiebaan bij Amarijn (voorheen WVO zorg en Zorgstroom) ben jij goed bezig voor jezelf én onze cliënten! Lees en bekijk de verhalen van vakantiekrachten van o.a. Hugo, Julian en Jasmijn via https://werkenbijzorgstroom.nl/vakantiewerk


Wij bieden

  • Een goed salaris (minimaal €13,52 en maximaal €15,76 bruto afhankelijk van de functie en ervaring)
  • Een vakantiebaan tijdens de schoolvakanties
  • Werktijden die in jouw agenda passen
  • Een leuke job waarbij je écht iets betekent voor anderen
  • Vakantiewerk dat ook meteen goed staat op je cv

Vragen? Bel of app met via of met Roos .

- Waar je woont
- Je leeftijd (minimaal 16 jaar)
- Welke van de 3 mogelijkheden jouw voorkeur heeft
- Wanneer je beschikbaar bent.


Samen voelt beter

Wanneer we beperkt worden door ziekte of ouderdom is het belangrijk om zoveel mogelijk verbonden te blijven met je 'oude leven'.Functie:vakantiewerk
Startdatum:30-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WVO Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelburg
  2. Vakantiewerk WVO Zorg 30-04-2024

Bekijk ook andere vacatures