Vacature Vakmensen

Vakmensen in Middelburg

  • PM Elektro B.V.

Ons bedrijf

PM Elektro is opgericht in 1999 als gespecialiseerd bedrijf op het gebied van paneelbouw. Sinds de oprichting is ons bedrijf sterk gegroeid en zijn we tegenwoordig naast de vervaardiging van energie verdelers en besturingskasten actief op het gebied van engineering en installatie, inbedrijfstelling en onderhoud. Ons team van engineers, paneelbouwers en elektromonteurs is hecht en gemotiveerd.

Is techniek jouw passie?

PM Elektro altijd op zoek naar vakmensen met een passie voor de elektrotechniek. We bieden je een mooie werkplek waar je kunt groeien in je vak en als persoon. Zo dragen al onze medewerkers bij aan de groei van ons bedrijf en worden we samen beter. Daarnaast bieden we als erkend leerbedrijf leerlingen een stageplek aan.


PM Elektro B.V.
Kleverskerkseweg 10
4338 PM Middelburg


PM Elektro B.V.
Kleverskerkseweg 10
4338 PM MiddelburgFunctie:vakmensen
Startdatum:23-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Paneelbouw Middelburg B.V.;PM Engineering;PM Inspection;PM Elektro via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Vakmensen Paneelbouw Middelburg B.V.;PM Engineering;PM Inspection;PM Elektro 23-10-2023

Bekijk ook andere vacatures