Vacature Verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker in Middelburg

Verkoopmedewerker

Store Verkoop

€4 - €12

Middelburg - Lange Delft 7

24 uur

Verkoopmedewerker

Store Verkoop

Middelburg - Lange Delft 7

€4 - €12

24 uur

Make a living by being a fashionista! Word jij blij van persoonlijke service, het geven van goed en eerlijk advies en gezellige collega's? En ben je op zoek naar een veelzijdige job met veel ontwikkel- en groeimogelijkheden? Dan zit deze baan jou als gegoten!

YOU WORK FOR WE

Samen met jouw team van enthousiaste collega's zorg jij ervoor dat je werk eigenlijk niet als je werk voelt. Jullie halen elke dag alles uit de kast om te zorgen voor de ultieme shopping experience voor jullie klanten. Jouw passie, plezier en commercialiteit zorgen ervoor dat klanten goed gekleed én met een goed gevoel de store uitlopen - en uiteraard nog eens terugkomen! Dáár word jij blij van!

Ben jij toe aan een veelzijdige baan waar je energie van krijgt? Of volg je een mbo-opleiding en zoek je een leerbaan om als BBL'er jouw verkoop skills in de praktijk te brengen? Dan past deze baan jou als een jeans!

WE WORK FOR YOU

Jij zorgt er met jouw service skills dagelijks voor dat we kunnen blijven groeien met onze retail business, dus daar mag ook wat tegenover staan. You work for WE, WE work for you. Je krijgt daarom van ons:

 • Een toffe job met volop ruimte voor groei- en ontwikkelmogelijkheden!
 • Een uurloon van één jaar ouder t/m 20 jaar (excl. vakantiegeld en vakantierechten):
 • 100% OV-reiskostenvergoeding vanaf 10km (op maximaal 30 km van jouw huis vind je al een WE Store!))
 • Standaard 20% shopkorting.
 • Jaarlijkse "Moments that matter day"; een extra vrije dag die jij mag inzetten op een dag met een speciale betekenis voor jou.
 • Als je 2 jaar bij ons in dienst bent kom je in aanmerking voor een sabbatical van minimaal 8 tot maximaal 16 weken waarbij wij 25% van je salaris doorbetalen.
 • Korting op jouw sportabonnement, een goede pensioenregeling en een uitgebreid pakket aan collectieve verzekeringen.
 • De kans om continu te leren en te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Vanuit onze WE Academy bieden we bijvoorbeeld verschillende opleidings- en trainingsmogelijkheden die jij nodig hebt om bij ons te excelleren.
 • Crewmeetings, events en meer!
Als modeliefhebber ken je WE Fashion natuurlijk allang. En dat maakt WE Fashion dé plek waar je de kans krijgt om trends te zien, erop in te spelen of ze zelf te creëren.
Maar daar laten we het niet bij: we blijven dagelijks zoeken naar groeikansen, ook rondom maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.

Functie:verkoopmedewerker
Startdatum:15-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WE Fashion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. Verkoopmedewerker WE Fashion 15-12-2023

Bekijk ook andere vacatures