Voor een eerlijk en veilig Europa

Voor een eerlijk en veilig Europa

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Middelburg en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

André Vermeulen heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-05-09:  Met de naderende verkiezingen voor het Europees Parlement in juni, maken we ons op voor beslissingen die de toekomst van onze samenleving bepalen. Het is dan ook van het grootste belang dat de inwoners van Middelburg hun stem laten horen en kiezen voor een Europa dat bevolkingsgroepen niet tegen elkaar opzet of zondebokken aanwijst, maar beleid voert dat ten goede komt aan alle burgers.

Deze verkiezingen draaien om belangrijke kwesties, zoals het tegengaan van klimaatverandering, een eerlijke welvaartsverdeling, veiligheid en het aanpakken van migratie.

De EU kan hieraan bijdragen door de overgang naar een duurzame economie te versnellen, armoede en ongelijkheid te bestrijden, op te komen voor betere arbeidsvoorwaarden, samen te werken op het gebied van veiligheid een beperkend maar rechtvaardig migratiebeleid te voeren.

Daarnaast zijn voor vrouwen gelijke kansen op de arbeidsmarkt en gelijke beloning voor gelijk werk, van groot belang. De EU kan hieraan bijdragen door de strijd tegen discriminatie van vrouwen te versterken en de loonkloof tussen mannen en vrouwen te verkleinen, alsook door het verbeteren van ouderschapsverlof en kinderopvangmogelijkheden.

Laten we onze stem gebruiken voor een Europa dat opkomt voor de belangen van ons allemaal en kiezen voor een eerlijke en veilige toekomst..

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van André Vermeulen.

Deel dit bericht:

Redactie Middelburgkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Middelburgkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Voor een eerlijk en veilig Europa

Nog meer externe nieuwsberichten