Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger in Vlissingen

Wil je graag werken in je vakantie?

Wil jij vakantie vieren, maar ook betekenisvol werk doen deze zomer? Met een goed salaris en flexibele uren die passen in jouw agenda? Lees snel verder!


  • Wie zijn wij Dit bieden wij Onze locaties Naar wvozorg.nl

Samen voelt beter

Samen voelt beter is ons motto en jij als vrijwilliger kunt daar iets waardevols aan bijdragen. Goed doen voor iemand anders is iets bijzonders en geeft niet alleen jezelf maar zeker ook de ander een goed gevoel. Zo maken we met elkaar elke dag de moeite waard.

We zijn erg dankbaar voor de inzet van vrijwilligers en dat laten we dan ook graag merken. Zo ontvangen onze vrijwilligers jaarlijks een mooi kerstpakket. En zo is er nog meer, maar daar kom je hopelijk snel achter.

Vrijwilliger worden

Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger aan de slag te gaan binnen WVO Zorg of zou je er graag iets meer over willen weten? Dat kan!

Staat er geen passende vrijwilligersvacature tussen en wil je toch graag als vrijwilliger bij ons aan de slag? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan met onze vrijwilligerscoördinator via .

Samen voelt beter

Wanneer we beperkt worden door ziekte of ouderdom is het belangrijk om zoveel mogelijk verbonden te blijven met je 'oude leven'.

Voor vragen over werken bij WVO Zorg Voor algemene vragen

Functie:vrijwilliger
Startdatum:09-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WVO Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelburg
  2. Vrijwilliger WVO Zorg 09-05-2024

Bekijk ook andere vacatures