Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Middelburg

Vrijwilligers

Vrijwilligers laten de Cinema bloeien!

Ons team van enthousiaste vrijwilligers met passie voor film zorgt ervoor dat de meer dan 1000 voorstellingen per jaar in de Grote Zaal en in de Club Zaal op rolletjes verlopen. Ze ontvangen de ruim 25.000 jaarlijkse filmbezoekers vriendelijk en regelen de kaartverkoop, het projecteren van de films, houden de zalen schoon, zorgen voor onderhoud, beheer, techniek, publiciteit en allerlei andere werkzaamheden.

Elke avond is onze 'Cinema Foyer' geopend! Filmliefhebbers ontmoeten elkaar hier, drinken gezellig koffie voordat de film begint, en praten onder het genot van een heerlijk speciaal biertje na over de film, een optimale filmbeleving!

We zoeken nieuwe vrijwilligers: enthousiaste liefhebbers van arthouse films, dienstbaar, klantvriendelijk, representatief, gevoel voor techniek, je woont in Middelburg.

Beschikbaarheid: Wekelijks een dienst van ongeveer 4 uur, en daarnaast eens in de maand een weekenddienst. Je bent aanwezig bij regelmatige teamvergaderingen en bijvoorbeeld een bhv training. Vrijwilligers voor de Foyer moeten een IVA certificaat halen.

Na een intake-gesprek krijg je instructies tijdens een proefperiode. We leggen afspraken vast in een vrijwilligerscontract.

Wij bieden een gezellig beleving, de mogelijkheid om veel films te bekijken, mensen te ontmoeten, deel uit te maken van een bijzonder team! We organiseren jaarlijks een leuk uitje, een kerstborrel met filmquiz. Er is een collectieve vrijwilligersverzekering vanuit de gemeente Middelburg.

Stuur je cv en motivatiebrief naar t.a.v.

Wij zoeken:

Medewerkers voor de Foyer (gereedmaken van de bar, klanten bedienen, assisteren bij kaartverkoop, opruimen)

Iemand met technisch inzicht, kennis van ict, apparatuur. Om onze vele verschillende apparaten te onderhouden, up te daten, aanbevelingen voor vernieuwing te doen!

Contact

Stichting Cinema Middelburg
Achter de Houttuinen 30
4331 NJ Middelburg


(Niet voor reserveren)
BTW nr. NL 8 B01

Europa Cinemas

vanaf € 7,45 (+ €0,50 per transactie)Functie:vrijwilligers
Startdatum:15-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:4 – 4

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Cinema Middelburg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Vrijwilligers Stichting Cinema Middelburg 15-10-2023

Bekijk ook andere vacatures