Vacature Werktuigkundige

Werktuigkundige in Nieuwdorp

Nature Group Martens Renewables logo

DSC 8669

Werktuigkundige

31-05-2024

Wij zijn Burando!

En scheepvaart zit in ons DNA. Met meer dan 40 jaar ervaring is Burando de marktleider op het gebied van maritieme dienstverlening. Burando bedient een zeer uitgebreide en brede klantenportefeuille van rederijen in zowel zee- als binnenvaart, petrochemische industrie, tankopslagfaciliteiten, scheepsagenturen en oliemaatschappijen in een uniek concept welke wij graag 'One Stop Shipping' noemen.

Binnen Burando onderscheiden wij een viertal divisies welke onderverdeeld zijn in:
Logistics, Trading, Shipping en Environmental.

Binnen de Environmental divisie 'Nature Group - Martens Renewables' zijn wij op zoek naar een Werktuigkundige.

'Werktuigkundige

'

Nieuwdorp (Vlissingen)

Wat houdt de functie in?

Als werktuigkundige ben je verantwoordelijk voor de technische installaties op onze terminal. Je controleert, beheert en onderhoudt onze verwerkingsinstallatie, waterzuiveringsinstallatie, pompen, stoom- en warmwaterinstallaties. Daarnaast los je storingen op en weet je hoe je noodvoorzieningen moet treffen. Je ondersteunt en coördineert bij grootschalig onderhoud. Je denkt mee en ondersteund bij continue verbetering van processen en het opstellen van instructies en procedures.

Wat zijn de functie-eisen?

  • zelfstandig kunnen werken;
  • geen 8-5 mentaliteit;
  • creatief en innovatief;
  • stressbestendig en flexibele instelling
  • in bezit van eigen vervoer.

Wat mag je verwachten van Martens Renewables?

Werken in een professionele en internationale werkomgeving. Je maakt deel uit van een enthousiast team met competente en betrokken medewerkers. De positie kent prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen.

Naast een prima marktconform salaris biedt Martens Renewables een reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling. Flexibele werktijden in overleg maken een optimale werk/privé balans mogelijk. Kortom - Martens Renewables is een geweldig bedrijf om voor te werken als je ambitieus bent en niet bang bent voor verantwoordelijkheid.

Solliciteren

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken of wil je graag meer informatie? Stuur dan je motivatiebrief en Curriculum Vitae naar: . tav Dhr. .


Nature Group Martens Renewables
Spanjeweg 2
4455 TW Nieuwdorp (ZLD)
+31 (0) 113 672 210Functie:werktuigkundige
Startdatum:30-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Martens Renewables via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelburg
  2. Werktuigkundige Martens Renewables 30-05-2024

Bekijk ook andere vacatures