Vacature ZZP verpleegkundige

ZZP verpleegkundige in Middelburg

Je gaat aan de slag als verpleegkundige cardiologie en je werkt binnen een team waar elke collega een hart heeft voor de zorg. Iedereen is zich ervan bewust dat werken in de zorg niet vanzelf gaat en dat er soms door aanzienlijke tekorten hectiek op de vloer kan ontstaan. Daarom is het van uiterst belang dat je als professional een positieve kijk hebt en elke dag opnieuw met een glimlach voorziet in de verzorging en verpleging van de cliënten.


Je bent actief in samenwerking met diverse medische specialisten en interdisciplinaire teams. Op de afdeling cardiologie worden patiënten verpleegd en verzorgd die kampen met cardiale aandoeningen, een voorgeschiedenis van een hartaanval, evenals ritme- en geleidingsstoornissen. Bovendien wordt er diagnostiek en behandeling uitgevoerd, waarbij indien vereist telemetrie wordt toegepast. Telemetrie betreft een technologie die het mogelijk maakt om gegevens op afstand te meten en deze te verzenden naar een ontvangstsysteem voor monitoring, registratie of analyse. Indien je reeds ervaring hebt met deze technologie, is dat een waardevolle aanvulling. Mocht dit niet het geval zijn, dan wordt je in het begin begeleid om snel vertrouwd te raken met de toepassing ervan.


Samengevat, indien u de verpleegkundige bent die moeiteloos opereert binnen de eerder beschreven rol, aarzel dan niet en dien direct uw sollicitatie in.Functie:Zorg, ZZP verpleegkundige
Startdatum:28-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag® via tippi.vantongeren@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website http://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. ZZP verpleegkundige Maandag® 28-11-2023

Bekijk ook andere vacatures