Vacature Aannemers

Aannemers in Middelburg

Aannemersbedrijf Jaap Rasenberg b.v. bedient sinds jaren vele woningcorporaties in Zuid Holland en Noord Brabant. Dit varieert van kleine werkzaamheden tot grotere mutaties of planmatig onderhoud. Wij bezitten de know how , expertise en contacten voor deze unieke tak van sport. Wij hebben ruime ervaring met het inrichten van aannemers- en huurderportalen welke we kunnen integreren in ons Kraan informatiesysteem.
In goed overleg komen we tot een geschikt contractmodel, passend bij uw organisatie. In dit contractmodel worden zaken als; conditieniveaus (bijv. ob NEN2767), verantwoordelijkheden van huurders m.b.t. de staat van hun woning en overige randvoorwaarden duidelijk vastgelegd. Aanvullend op of als onderdeel van het contract kunnen we in goed overleg een meerjaren onderhoudplan opstellen.

Voorbeelden van zaken welke wij voor onze opdrachtgevers verzorgen; elementenlijsten, onderhoudsplanningen, storingsoverzichten, Veiligheid Gezondheid en Milieu plannen, logboeken, wettelijke keuringen, offerteoverzichten, kostenoverzichten, kostenanalyses en besparingsvoorstellen, energieanalyses en adviezen.
Opgestelde storingsrapportages voorzien wij vaak van aanbevelingen bijv. om kostenbesparingen te realiseren.

Aannemersbedrijf Jaap Rasenberg b.v. voert een actief Veiligheid Gezondheid en Milieu beleid om uitval te voorkomen en is VCA** gecertificeerd. Het welbevinden en de gezondheid van ons personeel heeft hoge prioriteit en wordt actief ondersteund met beleidsinstrumenten. Wij zorgen voor een uitstekend werkklimaat ; het beheersen van overwerk, actieve voorlichting inzake veiligheid en verantwoord werken, trainingen / cursussen, werken met gecertificeerd gereedschap en materieel.

Bevoegdheden van onze opdrachtgever, huurders en het personeel van Aannemersbedrijf Jaap Rasenberg b.v. worden op tactisch, strategisch en operationeel vastgelegd in een communicatiematrix. Ook wordt er een communicatiematrix met plaatsvervangers opgesteld die een sleutelpositie innemen binnen ons team zodat bij eventuele uitval de continuïteit gewaarborgd is.Functie:aannemer
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aannemersbedrijf Jaap Rasenberg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Aannemers Aannemersbedrijf Jaap Rasenberg 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures