Vacature Assemblagemedewerker

Assemblagemedewerker in Middelburg

Functieomschrijving

Ken je dat, je rijdt naar een nieuwe stad en je ziet voor het eerst de skyline. Wat een gevoel is dat he?! Lijkt het jou fantastisch om deze eye-catchers te bouwen voor binnen- en buitenland? Dan hebben wij een toffe, technische baan voor jou bij Scheldebouw in Middelburg! Je krijgt een mooi startsalaris van €15,83 bruto per uur en je bent ook nog eens ieder weekend vrij! Lees snel deze vacature als productiemedewerker en solliciteer vandaag nog!

Wat bieden wij jou
 • Een startsalaris van €15,83 bruto per uur.
 • Al na 8 weken verhoging! € 16,14 bruto per uur.
 • Zaalvoetbaltoernooi, BBQ, borrels etc.!
 • Werken in dagdienst.
 • Werken aan projecten voor binnen- en buitenland.
 • Reiskostenvergoeding.
Wie ben jij

Als ‘handige harry’ is het belangrijk dat jij twee rechterhanden hebt en technisch inzicht. Daarnaast heb jij als productiemedewerker:

 • Die handen al vaker uit de mouwen hebt gestoken. Bijvoorbeeld in de bouw of techniek. Een opleiding is natuurlijk altijd mooi meegenomen!
 • Oog voor detail hebt. Een bouwtekening lezen en begrijpen is geen probleem voor jou!
 • Eigen vervoer om bij Scheldebouw in Middelburg te komen.
 • Je spreekt goed Nederlands of Engels
Wat ga je doen

Als productiemedewerker werk jij mee aan prachtige gebouwen die in grote steden over de hele wereld komen te staan! Je kunt ons werk onder andere al vinden in Amsterdam, Rotterdam, Londen, Boston en Budapest.

Met een team aan gedreven collega's kom jij te staan aan de assemblagelijn. Iedere plek op de assemblagelijn heeft zijn eigen taak. Je wordt ingeleerd op alle plekken en zo houden wij jouw werk ook lekker afwisselend! Aan de hand van bouwtekeningen en mondelinge instructies voer jij het werk uit. Je gaat elementen assembleren die je opbouwt uit aluminium profielen, glas plaatsen, isolatiemateriaal plaatsen en kitten.

Samenwerken met collega’s is erg belangrijk. Samen zorg je voor een veilige constructie, maar ook gezelligheid vinden wij erg belangrijk! Heb jij een goede mop? Laat maar horen!

Als productiemedewerker ga je werken in dagdienst van 07.30 uur tot 16.15 uur en in het weekend ben je lekker vrij! Zo heb jij nog voldoende tijd om thuis lekker te klussen of natuurlijk lekker te relaxen op de bank.

Waar ga je werken

Een wand met foto’s van de meest mooie projecten, een eigen testlaboratorium, opgebouwde voorbeeldmodellen. Je vindt het allemaal bij Scheldebouw! We zijn trots op alles wat we maken en we zijn trots op onze medewerkers! We vinden het gezellig om met elkaar samen te werken en daarnaast organiseren we ook geregeld activiteiten. Houd jij wel van een balletje trappen? Schrijf je dan in voor ons voetbaltoernooi! Zo leren we elkaar buiten het werk ook nog kennen.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Onze huidige medewerkers dragen hun ruime kennis graag aan je over, maar zijn ook zeker benieuwd naar jouw ideeën!

Sollicitatie

Ben jij de productiemedewerker die ons team van 'Bob de bouwers' komt versterken? Dan willen wij jou graag beter leren kennen! Solliciteer direct online en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je eerst nog een vraag? Bel, app of mail ons!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!



Functie:assemblagemedewerker metaal, elektro
Startdatum:2-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:16 – 16
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via recruitment.zuidwest@tempo-team.nl of 076-5211818. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelburg
 2. Assemblagemedewerker Tempo-Team 02-05-2024

Bekijk ook andere vacatures