Vacature Engineer IT

Engineer IT in Middelburg

Functieomschrijving

Communicatie via internet is niet meer weg te denken. Op het land niet maar ook op zee niet. Onze partner zorgt via een internetverbinding ervoor dat zij de offshore assets van hun klanten verbinden met de rest van de wereld. Zij opereren dus wereldwijd en zijn gespecialiseert in het leveren van communicatiesystemen en

cybersecurity aan de scheepsvaart. Dit doen zij zowel fysiek op de locatie van de schepen en vanuit

kantoor gevestigd in Middelburg. De focus ligt op eenvoudig te beheren oplossingen met een wereldwijde dekking. Wegens groei is er plek voor een nieuwe IT Service Engineer, die langs de schepen gaat voor service en op kantoor zijn collega's ondersteund.

Het installeren en in bedrijf stellen van de hardware volgens de project specificaties is 1 van je verantwoordelijkheden. Je zal ook onder andere de scheepsbemanning gaan trainen op locatie voor het gebruik van de IT gerelateerde apparatuur.

Interesse in deze diverse functie? Laat het weten;

wat bieden wij jou
 • (Inter)nationale service functie
 • Eigen servicebus, 100% pensioen bijdrage en meer!
 • Installeren en in bedrijf stellen van hardware
 • Dagdienst, flexibiliteit t.o.v. werktijden
 • Erkende certificeringen behalen mogelijk
 • Meteen op contract bespreekbaar
wie ben jij

Omdat het gaat om een servicefunctie is het belangrijk dat je het niet erg vindt om meerdere dagen van huis te zijn. Je zal op reguliere basis onderweg en bij klanten zijn. Zodra je ingewerkt bent, ga je zelfstandig op pad. Zelfstandigheid en kunnen omgaan met verantwoordelijkheid is daarom belangrijk. Vanwege het internationale aspect van de functie is het beheersen van de Engelse taal essentieel. Zonder rijbewijs mag je niet rijden in je servicebus en daarom is een rijbewijs B vereist. Kennis van MS-Server (2008 t/m 2022), MS-AD, DNS, DHCP services en van networking/cybersecurity is een pre.

Hieronder vindt je nog enkele belangrijke punten

 • MBO IT opleiding, niveau 4 of een gelijkwaardige opleiding;
 • Bereid cursussen te volgen;
 • Probleemoplossende en analytische vaardigheden;
 • Bereid om storingsdienst te draaien.;
 • Gevoel voor het onderhouden van interne en externe contacten.
wat ga je doen

Je klimt aan boord van de schepen voor het uitvoeren van preventief- en correctief onderhoud aan van de technische systemen, zodanig dat deze optimaal werken voor de gebruikers in lijn met de overeengekomen specificaties. Ben je niet onderweg dan help jij je collega's op kantoor met het oplossen van IT en VSAT-problemen. De dagelijkse interactie is met de scheepsbemanning, collega’s, klanten, partner engineers en diverse SatCom en IT-apparatuur. Je geeft training aan scheepsbemanning op locatie voor het gebruik van de IT en SatCom gerelateerde apparatuur.

Samengevat:

 • Projecten voorbereiden in overleg met het team en levering van de benodigde apparatuur regelen;
 • Installatievoorbereiding en/of configuratie plus Installeren en inbedrijfstellen van de hardware volgens de project specificaties;
 • onderhoud, support en reparatie IT- apparatuur;
 • Servicerapporten voor ieder project opmaken volgens de geldende standaards;
 • Na interne en externe trainingen ga je vaardigheden gebruiken in nieuwe en uitdagende situaties.
waar ga je werken

In Middelburg staat het hoofdkantoor van onze partner waar een relaxte werksfeer hangt. Momenteel werken daar 4 á 5 man. Het kantoor heeft uitzicht over het Amekanaal. Je werkt in een informele werkomgeving waar een gezonde verhouding heerst tussen hard werken en plezier. Je draait mee in het 24/7 supportschema. Deze rouleert per week tussen de medewerkers en beloont een €150 bruto vergoeding per gedraaide weekdienst. Ze werken met een bonusstructuur op basis van prestatie en je ontvangt een Telefoon + laptop van de zaak. Er zijn mogelijkheden het behalen van internationaal erkende certificeringen.

sollicitatie

Kan jij ervoor zorgen dat de projecten structureel worden afgewerkt met een soepele doorloop. Laat het ons weten voordat de vacature is ingevuld.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:ict support engineer
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3500 – 3500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via marc.buren@nl.randstad.com of 657317826. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelburg
 2. Engineer IT Randstad 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures