Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger in Middelburg

Direct aanmelden als vrijwilliger!

Spreekt het vrijwilligerswerk bij Manteling jou aan? Meld je dan aan als vrijwilliger. Hieronder vind je een selectie van onze vacatures. Wil je meer informatie over het vrijwilligerswerk bij Manteling? Bekijk dan hier onze informatiebrochure.


Vanwege de grote vraag naar vrijwilligers zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mensen. Nieuwe mensen ontmoeten, ervaring opdoen, afwisseling en uitdaging. Een glimlach op het gezicht van de ander, een bedankje voor de gezellige middag, het gevoel dat je echt nodig bent.

Enthousiast geworden? Mooi!

Spreekt een vacature je aan en voel je ervoor om vrijwilliger te worden bij Manteling? Meld je dan aan via de button en vul je gegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur via .Functie:vrijwilliger
Startdatum:11-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Manteling via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelburg
  2. Vrijwilliger Manteling 11-04-2024

Bekijk ook andere vacatures