Vacature Beleidsmedewerker RO

Beleidsmedewerker RO in Middelburg

Over de functie

Als Beleidsmedewerker RO toets je ruimtelijke initiatieven van burgers en bedrijven en kijk je of deze in lijn zijn met het gemeentelijk beleid en beleid van andere overheidsinstanties. Verder ondersteun je bij de realisering van plannen door de ruimtelijke procedures te begeleiden, van aanvraag tot beschikking. Je maakt planningsafspraken, toetst stukken, stelt ruimtelijke onderbouwingen op en adviseert college en gemeenteraad. Je kijkt verder dan je eigen vakgebied, werkt integraal en legt ook contact met collega’s van andere afdelingen. Dit allemaal om je advies te versterken.

Functie eisen

Dit vragen wij van jou als Beleidsmedewerker RO:

 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring als beleidsmedewerker;
 • Affiniteit/ervaring met ruimtelijke ordering en/of leefomgeving is hierin een pre;
 • Hbo of wo geschoold;
 • Beschikbaar voor minimaal 24 uur per week.

Dit biedt Maandag® jou:

 • Een (vast) dienstverband bij Maandag®. En vanuit deze prettige positie de mogelijkheid om verschillende opdrachten aan te nemen;
 • Schaal 9-10A conform gemeente CAO, max. €6.245,- op basis van 40 uur;
 • Eindejaarsuitkering van 6,75%;
 • Hybride werken, thuiswerkvergoeding en een reiskostenvergoeding van €0,23 per km;
 • Ook mogelijk op ZZP-basis.

Over het bedrijf

Bij Maandag® kan elk jaar er anders uit zien: korte opdrachten, langdurige projecten en detavast constructies. Binnen ons netwerk aan gemeenten en overheidsinstanties zit er voor jou als beleidsmedewerker RO zeker een passende plek bij waar jij je specialisme kan toepassen. En dit alles met de zekerheid van een (vast) dienstverband bij Maandag®. Voor vragen over de vacature kan je bellen naar 0651185563 of mailen naar franklin.vananrooij@maandag.nl.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Beleidsmedewerker RO die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Specialisten op het gebied van beleidsadministratie
Startdatum:16-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3686 – 6245
Uren per week:16 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via franklin.vananrooij@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelburg
 2. Beleidsmedewerker RO Maandag 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures