Vacature Adviseur Ruimtelijke Ordening

Adviseur Ruimtelijke Ordening in Middelburg

Over de functie

Wil jij advies geven over ruimtelijke ordening en juridische procedures? En tegelijkertijd bijdragen aan een betere leefomgeving? Dan ben jij de Adviseur Ruimtelijke Ordening die we zoeken!

Voor ons team van professionals binnen het Ruimtelijke en Bestuurlijke Domein zijn we op zoek naar een Adviseur Ruimtelijke Ordening die energie krijgt van het verbeteren van de leefomgeving binnen gemeentes. Van groene parken en het strand, tot industrie en havengebieden. Je brengt advies uit, beoordeelt aanvragen van omgevingsvergunningen en toetst initiatieven. Je vertaalt interne en externe ontwikkelingen naar beleidsvoorstellen. Daarnaast denk je proactief mee over verschillende mogelijkheden op ruimtelijk gebied en werk je samen met adviseurs van andere afdelingen.

Functie eisen

Dit vragen wij van jou als Adviseur Ruimtelijke Ordening:

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Adviseur Ruimtelijke Ordening of binnen een soortgelijke rol;
 • Affiniteit/ervaring met RO binnen een gemeente is hierin een pre;
 • Hbo of wo geschoold;
 • Beschikbaar voor minimaal 24 uur per week.

Dit biedt Maandag® jou:

 • Een (vast) dienstverband bij Maandag®. En vanuit deze prettige positie de mogelijkheid om verschillende opdrachten aan te nemen;
 • Schaal 9-10A conform gemeente CAO, max. €6.245 op basis van 40 uur;
 • Eindejaarsuitkering van 6,75%;
 • Hybride werken en een reiskostenvergoeding van €0,23 per km;
 • Ook mogelijk op ZZP-basis;

Over het bedrijf

Bij Maandag® kan elk jaar er anders uit zien: korte opdrachten, langdurige projecten en detavast constructies. Binnen ons netwerk aan gemeenten en overheidsinstanties zit er voor jou als adviseur zeker een passende plek bij waar jij je specialisme kan toepassen. En dit alles met de zekerheid van een (vast) dienstverband bij Maandag®. Voor vragen over de vacature kan je bellen naar 0651185563 of mailen naar franklin.vananrooij@maandag.nl.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Adviseur Ruimtelijke Ordening die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:adviseur ruimtelijke ordening
Startdatum:16-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3686 – 6245
Uren per week:16 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via franklin.vananrooij@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelburg
 2. Adviseur Ruimtelijke Ordening Maandag 16-04-2024

Bekijk ook andere vacatures