Vacature Beveiliger

Beveiliger in Middelburg

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Wil weten hoe het is te werken bij Facilicom Group - of een van onze divisies - in een bepaalde functie? Lees dan een van onze 'werken als' pagina's

Beveiliger Regio Zeeuws Vlaanderen

Als beveiliger bij Regio Zeeuws Vlaanderen zorg jij voor de veiligheid op verschillende objecten. Ga direct fulltime of parttime aan de slag. Trigion. De veilige keuze.

16 tot 36 uur per week

€ 16,01 - € 19,08 per uur

Beveiliger Regio Zeeuws Vlaanderen

16 tot 36 uur per week

€ 16,01 - € 19,08 per uur

Functieomschrijving

Afwisselend en uitdagend is je baan als beveiliger bij Trigion zeker. De veiligheid van medewerkers, studenten en bezoekers van verschillende locaties in Zeeuws Vlaanderen ligt in jouw handen. Jij maakt het verschil door bij dreigende situaties op de juiste manier te handelen. Je treedt daadkrachtig op als dat nodig is. Zorgen dat iedereen veilig is en zich ook zo voelt is jouw kerntaak. Gastvrijheid zit in je natuur, je vindt het belangrijk dat bezoekers zich welkom voelen. Eenzijdig is je werk in de beveiliging nooit. Verantwoordelijk is het wel. Trigion is niet voor niets 'de veilige keuze.

Bij deze locaties werk je ochtend-, dag-, avond- nachtdiensten. Het is hierbij belangrijk dat je flexibel bent, maar we houden ook rekening met jouw wensen in het rooster.

Als objectbeveiliger - gastvrouw/gastheer bij Trigion houd je je hoofd koel en ligt de nadruk in jouw werkzaamheden op:

• Preventief handelen. Jij hebt een neus voor opvallende situaties of gedrag en grijpt al in voordat er echte problemen ontstaan.

• Onveilige of afwijkende situaties herkennen. Jij hebt het als eerste in de gaten wanneer iets niet gaat zoals het 'hoort'.

• Receptiewerkzaamheden. Een afwisseling van mail, telefonie tot face to face klantcontact.

• Signaleren van verbeteringen in processen en procedures

• Het verwelkomen, informeren en doorverwijzen van bezoekers, studenten.

Wat je krijgt

Een uitdagende afwisselende baan en een team leuke collega's met:

• Jaarcontract en uitzicht op een vast contract.

• Bruto uurloon tussen de €16,01 en €19,08 (conform CAO Particuliere Beveiliging), afhankelijk van jouw ervaring.

• 13 keer per jaar salaris.

• Onregelmatigheidstoeslagen waardoor je salaris flink kan oplopen.

• Rooster wat 4 weken van tevoren bekend is.

• Volledige reiskostenvergoeding als je met het OV reist of 0,18 per km (vanaf 9 km).

• Pensioenregeling, eindejaarsuitkering en vakantiegeld.

• Uniform- en stomerijvergoeding

• De keuze om deel te nemen aan het sociaal fonds

• Toegang tot online ( gratis ) trainingen bij onze eigen Trigion Academie

• BHV en EHBO opleiding. Indien gewenst een hospitality training op maat

Wie je bent

Sociaal, betrouwbaar en stressbestendig. Jij weet jouw kalmte over te brengen op de medewerkers, studenten en bezoekers. Onze slogan 'Trigion: De veilige keuze' straal jij ook echt uit. Gastvrijheid zit in je natuur, je vindt het belangrijk dat bezoekers zich welkom voelen.

  • Bezit je een mbo- diploma Beveiliger 2.
  • Heb je geen strafblad. Een screening bij de politie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
  • Beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift en beheers je basisvaardigheden Engels.
  • Enige kennis met Microsoft Office (Excel, Word en Outlook)
  • Woon je binnen een straal van 50 km vanaf Zeeuws Vlaanderen.
  • Heb je een rijbewijs B en eigen vervoer.

Voordat je jouw arbeidsovereenkomst ontvangt, wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd. Deze screening duurt 4 tot 8 weken en voor een positieve uitslag is het vereist dat je niet eerder in aanraking geweest met politie of justitie.

Solliciteren bij Trigion doe je online via een sollicitatiegame.

In de game krijg je in 20 minuten video's te zien en vragen over het werk als beveiliger bij Trigion. Aan het einde van deze game weet je precies hoe het is om bij ons aan de slag te gaan en hebben wij een eerste indruk om te zien of je bij ons past.

Nadat je de game hebt afgerond, nemen we binnen drie werkdagen contact met je op.

Deze sollicitatiegame werkt het beste op je mobiele telefoon, tablet of in de internetbrowsers Safari, Firefox en Google Chrome. Dus ben je in de gelegenheid? Solliciteer dan direct via je mobiel, tablet of in één van deze browsers.

Recruiter

Ik kom graag met je in contact.

  • Stuur mij een appje

Heb jij geen beveiliging opleiding?

Wil jij graag in de beveiliging werken, maar jij geen opleiding beveiliger niveau 2?

Beveiliger Regio Midden Zeeland

16 - 36 uur

Gerelateerde blogs

Hoe is het om te werken als beveiliger bij Trigion?

vertelt over haar werk als beveiliger bij Trigion. In 2016 is ze bij Trigion gaan werken en voelt zich hier helemaal thuis.Functie:beveiliger
Startdatum:19-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Facilicom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelburg
  2. Beveiliger Facilicom 19-04-2024

Bekijk ook andere vacatures