Vacature Commercieel medewerker

Commercieel medewerker in Middelburg

Beschrijving

Jij hebt een ongelooflijke dosis aan energie en een grenzeloze liefde voor met maken van connecties. Wij hebben een kans waarbij jouw unieke drive helemaal tot zijn recht komt. Stel je eens voor: jij als Commercieel Medewerker, de ware superheld die bedrijven betovert en kandidaten transformeert in matches made in heaven. 

Je kijkt niet alleen naar de oppervlakte; nee, jij ziet de diepere behoeften van bedrijven en weet precies welke talenten hen naar nieuwe hoogtes zullen tillen. Een onverschrokken avonturier in sales, maar ook een empathische levensverbeteraar voor mensen op zoek naar hun droombaan. 

Voor wat, hoort wat!
 • Competitief salaris: We weten dat hard werk beloond moet worden. Daarom krijg je als Junior accountmanager een aantrekkelijk startsalaris tussen de €2.500 en €2.900 euro bruto per maand o.b.v. 40 uur, met de mogelijkheid om hier op korte termijn in te groeien;

 • Reisvergoeding: Gepaste kilometervergoeding voor zowel woon-werkverkeer als zakelijk verkeer of volledige vergoeding van je OV kosten. Indien van toepassing zal er een E-bike beschikbaar zijn of een vestiging auto, zodat je zonder moeite je klanten kunt bezoeken;

 • Never-Stop-Learning: Ontwikkeling staat centraal bij ons. Als Commercieel Medewerker bieden we talloze opleidingsmogelijkheden, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk;

 • Bouwen aan de toekomst: Een jaarcontract is het begin, maar we houden zeker zicht op dat vaste contract. We willen samen groeien!

 • Bonussen en aandelen: Jouw succes is ons succes. Daarom kun je rekenen op boeiende bonusregelingen en als Commercieel Medewerker een mogelijkheid om aandelen te verwerven;

 • Time to Relax: Geniet van 25 vakantiedagen en als je wilt, koop er nog 5 extra bij. Rust is belangrijk!

Wat ga je doen?

In de rol van Commercieel Medewerker bij Tempo-Team ligt de focus op het aantrekken van mkb-klanten in de omgeving van Middelburg. Je toont hen de toegevoegde waarde van Tempo-Team door persoonlijk bij hen langs te gaan en warme relaties op te bouwen. Jouw aanwezigheid wordt een vertrouwd gezicht op de drempels van bedrijven in jouw regio. Maar daar blijft het niet bij:

 • Je matcht bedrijven met de juiste kandidaten, schrijft pakkende vacatureteksten en voert sollicitatiegesprekken. 

 • Als betrouwbare adviseur sta je klaar om vragen te beantwoorden en inzichten te delen over trends en ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Hiermee bouw je niet alleen langdurige relaties op, maar help je ook zowel flexwerkers als bedrijven groeien.

 • Jouw dagen zitten vol dynamiek, interactie en impact. Doe mee en vorm de toekomst van personeelsbeheer, terwijl je bedrijven en individuen begeleidt naar nieuwe hoogten!
   

Wie ben jij?

Jij bent een ware professional, en dat merken we! Het draaien van verschillende borden is jouw tweede natuur en dit past perfect bij jouw rol als Commercieel Medewerker. Prioriteiten stellen is voor jou appeltje-eitje, zelfs wanneer de druk flink oploopt. Als Commercieel Medewerker ben jij vastberaden om tastbare resultaten te boeken. Tegenslagen maken geen indruk; integendeel, je zet koppig koers naar alternatieve oplossingen.

Met jouw aanstekelijke enthousiasme en eindeloze teamspirit injecteer jij een flinke dosis dynamiek in ons team. Ons credo? Werkplezier staat altijd hoog op onze lijst!

En er is meer:
 • Je beschikt over denk- en werkniveau op HBO-niveau;

 • Jouw commerciële ervaring breid je bij ons graag verder uit; 

 • Je bent in bezit van een rijbewijs of bent van plan dit binnen afzienbare tijd te behalen;

 • Enthousiasme, een doelgerichte mindset en een buitengewone teamgeest vormen jouw handelsmerk.

Waar ga jij werken?

Bij Tempo-Team snappen we dat jouw carrière geen sprintje is, maar een boeiende ontdekkingsreis. Wij bieden jou de kans om je potentieel te ontvouwen in een omgeving waar samenwerking, betrokkenheid en innovatie heersen. Met doorlopende training en ondersteuning, en de rugdekking van de Randstad Groep, leggen we een fundament waarop jij kunt bouwen aan een toekomst die bij jou past. Sluit je bij ons aan en ontdek waarom werken bij Tempo-Team niet zomaar een job is! 

Deze baan is van mij!

Snak je naar ondersteuning en uitbreiding in je loopbaan? Tempo-Team voorziet jou als Commercieel Medewerker van continue training en begeleiding om jouw groei te stimuleren. Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog de sprong en ontdek waarom werken bij Tempo-Team niet alleen een baan is, maar een avontuur naar persoonlijke en professionele bloei. Snel solliciteren dus!

Wil je eerst antwoord op je vragen? Stuur mij  vooral een mail: Johnny.jagroep@randstadgroep.nl.

 • Succesvolle sollicitatie

  Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

 • Op tweede gesprek

  En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

 • Welkom in het team

  En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!Functie:Commercieel medewerker
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 2900
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via johnny.jagroep@randstadgroep.nl of 31613760640. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. Commercieel medewerker Tempo-Team 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures