Vacature Controller

Controller in Middelburg

Controller - Middelburg

22-04-2024

Klaar voor een nieuwe uitdaging in je financiële carrière?

Alamo Group The Netherlands is gespecialiseerd in weg-, berm-, vegetatie- en watermanagement. Wij ontwikkelen en produceren professionele machines die op een efficiënte en duurzame wijze in water-, weg-, en parkonderhoud voorzien in onze twee productielocaties in Nederland; Giessen en Middelburg. Onder Alamo Group The Netherlands behoren de toonaangevende merken Conver, Herder, Roberine en Votex.

Controller

We zoeken een breed georiënteerde financial voor ons Financeteam van vier personen. Iemand die vol meedraait in de maandelijkse rapportagecyclus en daarnaast zorg draagt voor een accuraat debiteurenbeheer. Je bent een teamplayer en vindt het leuk te werken met gelijken zonder strakke hiërarchische lijnen. Je vervangt elkaar moeiteloos en springt bij daar waar nodig. Je werkt op onze vestiging in Middelburg en bent minimaal een dag per week op onze vestiging in Giessen.

Wie zoeken wij:

 • Wij zijn op zoek naar een doorpakker die nauwkeurig kan werken.
 • Jij weet jouw professionaliteit te combineren met een prettige en heldere communicatiestijl.
 • Je voelt je thuis in een productieomgeving en bent bekend met de financieel-administratieve complexiteit die daarbij komt kijken.
 • Je begrijpt dat Finance een cruciale ondersteunende rol vervult binnen het bedrijf en weet hierin een kritische, maar altijd opbouwende rol te vervullen.
 • Je bent klaar voor de tweede of derde stap in je loopbaan en gedijt in een omgeving waar je samenwerkt met andere professionals.

Vaardigheden:

 • Je hebt een afgeronde financiële opleiding op HBO niveau;
 • Excel kent weinig geheimen. Je leert nog elke dag maar kan anderen ook iets leren;
 • Je bent IT-vaardig en weet de weg te vinden in ERP systemen;
 • Je bent een procesdenker en zoekt de efficiënte routes;
 • Je hebt oog voor detail maar verzandt daar niet in;
 • Je beheerst de Engelse taal op professioneel niveau;

Wat bieden wij jou:

Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technisch internationaal bedrijf met aanzienlijke groeimogelijkheden, waar je deel zult uitmaken van een prettig en professioneel Finance team. Het salaris is afhankelijk van je ervaring en varieert tussen de 3.500 en 4.000 euro bruto per maand. We hanteren de CAO voor het metaalbewerkingsbedrijf, waardoor je kunt rekenen op eerlijke en marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf binnen het geschetste profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je motivatie en brief naar .

Alamo Group The Netherlands voegt onder het merk Herder een nieuwe machine toe aan haar assortiment om zo bij te dragen aan een duurzamer bermbeheer

Contact

Alamo Group The Netherlands
Industrieweg 18
4283 GZ, Giessen
Nederland

Part of Alamo Group Inc.1627 East Walnut
Seguin, Texas 78155

+1 (830) 379-1480
alamo-group.com

Bedrijven

Herder

Functie:controller
Startdatum:23-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 4000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alamo Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelburg
 2. Controller Alamo Group 23-04-2024

Bekijk ook andere vacatures