Vacature Diverse Zorgfuncties

Diverse Zorgfuncties in Middelburg

Sluiten Werken wanneer jou uitkomt?
Werk je op dit moment niet in de zorg, omdat de uren of dagen niet passend zijn? Dan heeft Zorgstroom dé werkoplossing voor jou!
Neem contact op

Diverse zorgfuncties op locatie Nieuw Sandenburgh

Jouw werk

Wat maakt het werken op onze mooie locatie Nieuw Sandenburgh in Veere zo aantrekkelijk? We hebben het de collega's ter plekke gevraagd; zoveel hoofden, zoveel zinnen, maar met één grote gemene deler: "Aan de rand van Veere staat een mooi zorg-/verpleeghuis waar met grote passie door fijne collega's zorg wordt verleend!"

Voor verschillende afdelingen van Nieuw Sandenburgh zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Dit geldt voor zowel de afdeling somatiek (Iepenhof), psychogeriatrie (Rozenhof) als de afdelingen waar verpleeghuiszorg (Kruidhof en Valkenhof) wordt geboden. Kom jij werken in één van onderstaande functies op onze locatie aan de rand van het pittoreske Veere? Je kunt aan de slag als:

• Verzorgende IG, ook nachtendiensten

Voor alle genoemde functies geldt dat er in verschillende (nacht)diensten, ook in het weekend, wordt gewerkt. Passen de uren niet bij jouw mogelijkheden, we bespreken dit graag met je. Ben je benieuwd naar verhalen van onze collega's? Lees dan hier verder: https://werkenbijzorgstroom.nl/verhalen/het-een-op-een-contact-met-bewo… en https://werkenbijzorgstroom.nl/verhalen/verzorgende-ig-een-functie-met-…

Jij krijgt bij ons een contract voor 7 maanden, maar onze intentie is om dit bij goed functioneren z.s.m. om te zetten naar onbepaalde tijd.

Voordat je verder gaat lezen over wat wij van jou verwachten en wat wij jou bieden, vertellen wij wát werken bij Zorgstroom zo leuk maakt! Om te beginnen krijg jij een baan die nooit saai wordt en met veel ruimte voor initiatieven. Ook bieden wij een meerkeuzesysteem aan met toffe opties zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten. Wil je nóg meer leren? Zorgstroom heeft een digitaal leerplein met een groot aanbod waar iedere collega gebruik van kan maken. Buitenom al dit leuks, krijg je bij ons een Zorgstroom X-tra voordeelpas waarmee je korting krijgt bij ruim 150 lokale bedrijven en kun je voor een klein bedrag lid worden van onze actieve en gezellige personeelsvereniging met een uitgebreid aanbod aan activiteiten!

Locatie

Nieuw Sandenburgh

Uren

20-32 uur


Wat bieden wij?

Je wordt ingeschaald volgens de cao VVT, we houden rekening met relevante werkervaring.
Hieronder vind je per functie de inschaling, aangegeven als maximaal bruto uur- en maandloon bij een fulltime dienstverband. De inschaling is als volgt:

 • Helpende plus: FWG 30 (€18,78 - €2938,60)
 • Verzorgende IG: FWG 35 (€20,30 - €3.177,10)
 • Afdelingsverpleegkundige: FWG 45 (€23,99 - €3.754,41)

Verder bieden wij jou:

 • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%)
 • Reiskostenvergoeding
 • Heb je een zorgverkering bij CZ of IZZ? Dan ontvang je collectiviteitskorting op aanvullende verzekeringen
 • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Verschillende mogelijkheden om door te groeien en een opleiding te volgen binnen Zorgstroom
 • Een arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een lage premie waarmee je verzekerd bent tegen de financiële risico's van arbeidsongeschiktheid.

Wat breng jij?

Wel vragen we een afgeronde opleiding voor de volgende functies. Ben je bijna klaar met je opleiding? Ook dan ben je van harte welkom!

 • Helpende plus: diploma Helpende Zorg en Welzijn met certificaat Helpende plus
 • Verzorgende IG: diploma Verzorgende IG of een vergelijkbare opleiding
 • Afdelingsverpleegkundige: diploma Verpleegkundige niveau 4 of een vergelijkbare opleiding, je bent BIG-geregistreerd

Wil je meer informatie over de genoemde functies en/of de verschillende afdelingen op onze locatie Nieuw Sandenburgh? Neem dan contact op met Jolanda Bogaard, locatiesecretaresse via (ook WhatsApp) of per mail of , (ook WhatsApp) of

Heb je interesse in een van de functies? Graag ontvangen wij jouw reactie! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Deze vacature heeft geen sluitingsdatum.

Wat bieden wij?

Je wordt ingeschaald volgens de cao VVT, we houden rekening met relevante werkervaring.
Hieronder vind je per functie de inschaling, aangegeven als maximaal bruto uur- en maandloon bij een fulltime dienstverband. De inschaling is als volgt:

 • Helpende plus: FWG 30 (€18,78 - €2938,60)
 • Verzorgende IG: FWG 35 (€20,30 - €3.177,10)
 • Afdelingsverpleegkundige: FWG 45 (€23,99 - €3.754,41)


Functie:diverse zorgfuncties
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3754 – 3754
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgstroom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. Diverse Zorgfuncties Zorgstroom 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures