Vacature Docent Biologie

Docent Biologie in Middelburg

Over de functie

Heb je uitgebreide ervaring in het onderwijzen van biologie en ben je gepassioneerd om je kennis en enthousiasme op een innovatieve en creatieve manier te delen met leerlingen? Dan hebben wij een vacature die perfect bij jou past!

Biologie is een uiterst divers vak met tal van boeiende thema's, en dat is precies wat het zo leuk maakt! Als docent biologie ben jij in staat om elk thema op een educatieve en enthousiasmerende manier aan de leerlingen over te brengen. Je straalt je passie voor biologie uit tijdens elke les die je geeft. Met jouw pedagogische en didactische vaardigheden zorg je ervoor dat je deze leerlingen op de best mogelijke manier onderwijst.

Bij Maandag® krijg je als docent de mogelijkheid om je expertise in te zetten op verschillende scholen. Maandag werkt met lang- en kortdurende opdrachten. Afhankelijk van jouw voorkeur. Wij bieden je de kans om flexibiliteit van opdrachten en stabiliteit van een contract te combineren. Bij Maandag® luisteren we graag naar jouw wensen en doelen, zodat we de ideale werkplek voor jou kunnen vinden. Klinkt dit als de perfecte baan voor jou? Aarzel dan niet en solliciteer nu om je aan te sluiten bij ons team van enthousiaste en toegewijde docenten!

Functie eisen

 • Je bent in het bezit van een eerste of tweede graad bevoegdheid of je bent in opleiding;
 • Je hebt werkervaring in het onderwijs;
 • Je bent 0,4-1,0 fte beschikbaar.

Wat heeft Maandag® te bieden:

 • Een salaris conform de CAO-VO tussen de €3.001,00 en €6.059,00 (LB, LC of LD);
 • Als ZZP’er ben je ook welkom!;
 • Maandag® biedt een eindejaarsuitkering, vakantiegeld van 8,33%, en een pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding op basis van €0,21 per kilometer;
 • Flexibiliteit en zekerheid;
 • Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een project voor de lange termijn behoort zeker tot de mogelijkheden;
 • Het werken aan je persoonlijke ontwikkeling en het volgen van diverse cursussen en trainingen bij onze Maandag® Academy.

Over het bedrijf

Met meer dan 5000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Wij werken elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken en krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Biologie die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:docent biologie hoger onderwijs
Startdatum:09-04-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3301 – 5862
Uren per week:16 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via steffy.kourtakis@maandag.nl of 616406264. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelburg
 2. Docent Biologie Maandag 09-04-2024

Bekijk ook andere vacatures