Vacature Leerkrachten

Leerkrachten in Middelburg

Krijg jij energie van het overbrengen van kennis en heb jij een hart voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben? Denk jij in mogelijkheden? Ben jij energiek en heb je enorm zin onze team(s) te versterken? Wij zijn speciaal op zoek naar jou!

Met creativiteit en flexibiliteit ga jij op zoek naar manieren zodat de leerlingen zich kunnen ontwikkelen en steeds zelfstandiger worden.

Het team van De Regenboog/De Wingerd en het team van de Springplank zijn op zoek naar

Leerkracht(en) (0,6-1,0 fte)

We hebben per direct mogelijkheden i.v.m. vervanging in verschillende groepen.

Wat ga je doen?

Lesgeven! Wij zijn op zoek naar leerkrachten die kunnen ondersteunen, coachen en motiveren voor de klas. Je biedt als leerkracht de leerlingen houvast en structuur, zodat ze volop de mogelijkheden krijgen om zich te ontwikkelen. Onze leerlingen zijn onze kanjers! Met veel passie geef je les en door jouw nuchtere houding jagen de leerlingen jou zeker niet snel op de kast.

Wij zijn op zoek naar leerkrachten die affiniteit heeft met leerlingen die wat extra's nodig hebben binnen het onderwijs. Hierbij heb je oog voor de talenten van onze leerlingen. Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen, in veel gevallen word je ondersteund tijdens het lesgeven door een onderwijsassistent.

Wie ben jij?

 • je houdt van afwisseling, uitdaging, bent flexibel en je kunt snel schakelen;
 • jouw vuurtje brandt voor onze SBO, SO en/of VSO- leerlingen.
 • je bent een prof in omdenken en excelleert in optimisme. Bij jou is het glas altijd halfvol en jij durft methoden uit te proberen, te evalueren en bij te stellen zodat jouw leerlingen beter uit de verf komen.
 • je beschikt over een pabo-diploma.

Wij bieden jou

 • een salaris van maximaal € 5862 per maand (salarisschaal LC cao PO);
 • aanvang van het contract is zo snel mogelijk op basis van vervanging. Bij goed functioneren is uitzicht op een vast contract bespreekbaar binnen Ozeo.
 • reiskostenvergoeding volgens kaders van het cao PO met daaraan toegevoegd een fiscale uitruilregeling;
 • alle schoolvakanties vrij en vakantietoeslag 8%;
 • eindejaarsuitkering (conform cao PO);
 • pensioenopbouw via ABP;
 • volop scholingsmogelijkheden en trainingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid georganiseerd door Qwestor Educatief, denk aan effectief mailbeheer, de-escalerend werken of inspiratiesessies.

Geïnteresseerd?

Solliciteer via de sollicitatiebutton. Bij vragen kun je ook contact opnemen met via of .

De Regenboog/De Wingerd en De Springplank is onderdeel van Stichting Ozeo. Ozeo is een organisatie voor specialistisch onderwijs in Zeeland.. Bij Ozeo werken zo'n 700 medewerkers voor ongeveer 2000 leerlingen. Ozeo heeft zeventien scholen verdeeld over drie regio's: Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en de Bevelanden/Tholen. Er zijn vier scholen voor speciaal basisonderwijs, tien scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs en drie scholen voor praktijkonderwijs.

Direct solliciteren

Vragen? We helpen je graag!

Ozeo

Kleverskerkseweg 49

4338 PB MiddelburgFunctie:leerkracht
Startdatum:08-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:5862 – 5862
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ozeo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelburg
 2. Leerkrachten Ozeo 08-04-2024

Bekijk ook andere vacatures