Vacature docent Engels

docent Engels in Middelburg

Ben jij een gedreven en enthousiaste docent Engels die klaar is om het beste uit zijn/haar leerlingen te halen? Bij ons krijg je de kans om op een motiverende en interactieve manier de Engelse taal tot leven te brengen. Je begrijpt de individuele leerbehoeften van de leerlingen en weet hen te begeleiden naar verbetering. In jouw lessen creëer je een veilige en prettige omgeving waarin leerlingen zich kunnen ontwikkelen en groeien. Of het nu gaat om het voeren van vloeiende gesprekken of het begrijpen van complexe teksten, jij bent de inspirerende kracht achter hun vooruitgang. Sluit je aan bij ons team bij Maandag® en zet jouw expertise in om het verschil te maken in het onderwijs!

Bij Maandag® zijn we op zoek naar een gedreven docent Engels voor de komende schooljaren. Als docent bij Maandag® houd je van afwisseling en ben je altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Je bent flexibel en staat open voor ontwikkeling. Met jouw sterke pedagogische en didactische vaardigheden ben je in staat om het beste uit de leerlingen te halen.

Bij Maandag® hebben we een breed netwerk van scholen, waardoor we de perfecte match kunnen maken tussen jou als docent en de juiste school. We streven ernaar om een uitdaging te vinden die goed aansluit bij jouw wensen en ambities. Daarnaast bieden we financiële zekerheid, zodat jij je kunt focussen op wat je het beste doet: lesgeven.

Klaar om een wereld vol mogelijkheden te ontdekken? Sluit je aan bij Maandag® en laat ons jouw carrière in het onderwijs naar nieuwe hoogten brengen!

Graag eerste even contact? Dat kan! Je kunt contact met me opnemen op 06 16 40 62 64Functie:Onderwijs en overheid, docent Engels
Startdatum:07-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag® via steffy.kourtakis@maandag.nl of 616406264. Of bezoek hun website http://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. docent Engels Maandag® 07-12-2023

Bekijk ook andere vacatures