Vacature Kartrekker

Kartrekker in Middelburg

Jij gelooft in de mogelijkheden van het kind. Je staat stevig in je schoenen. Werken op De Regenboog/ De Wingerd is afwisselend en daagt je uit leerlingen te begeleiden naar zelfredzaamheid, het behalen van mooie onderwijsdoelen en een zo zelfstandig mogelijk functioneren in de maatschappij.

Krijg jij energie van het ondersteunen en coachen van leerkrachten en assistenten? Dan ben jij wellicht de collega die wij zoeken!

Het team van De Regenboog/ De Wingerd is per direct op zoek naar een:

Orthodidacticus (0,6 fte)

Waar ga je werken?

Op (V)SO De Regenboog / De Wingerd, een school in Terneuzen voor leerlingen die zeer moeilijk leren. De leeftijd van de leerlingen is 4 tot 20 jaar.

Wat ga je doen?

Als orthodidacticus organiseer en coördineer je de leerlingzorg en ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de vakken die aangeboden worden op school. Een team is altijd in ontwikkeling, daar draag jij aan bij. Dat kan ontwikkeling zijn binnen de klas, maar ook ontwikkeling op team- en schoolniveau. Je ondersteunt en coacht de leerkrachten, dit doe je in nauwe samenwerking met de commissie van begeleiding. Je werkt nauw samen met de orthopedagoog binnen school en met collega scholen.

Je vergroot de kansen op een mooie toekomst van de leerlingen. Door samen met het team de leerstof te optimaliseren. Hierbij rekening houdend met de specifieke problematiek, belemmeringen en mogelijkheden van de leerling, zodat leerlingen een optimale kans geboden wordt op toekomstig maatschappelijk functioneren.

Wie ben jij?

We gaan graag met je in gesprek als je jezelf herkent in deze eigenschappen:

 • Je hart gaat sneller kloppen voor onze doelgroepen.
 • Je vindt het leuk om te ontwikkelen en staat open voor vernieuwingen
 • Je bent flexibel en creatief en kunt jezelf goed reflecteren.
 • Je waardeert feedback en hulp van je collega's.
 • Je bent een echte teamplayer en kartrekker
 • Je bent in het bezit van een PABO diploma
 • Je bent in het bezit van een diploma Master (S)EN of je bent bereid om deze opleiding te volgen.

Wij bieden jou

 • salaris van maximaal €5.862 (salarisschaal 11 cao PO);
 • een aanstelling per direct mogelijk met uitzicht op een vast dienstverband;
 • reiskostenvergoeding volgens kaders van het cao PO met daaraan toegevoegd een fiscale uitregeling;
 • alle schoolvakanties vrij en vakantietoeslag 8%;
 • eindejaarsuitkering (conform cao PO);
 • pensioenopbouw via ABP;
 • volop scholingsmogelijkheden en trainingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid georganiseerd door Qwestor Educatief, denk aan effectief mailbeheer, de-escalerend werken of inspiratiesessies.

Geïnteresseerd?

Wil je ook bij ons werken? Reageer dan naar , , en wij nemen contact met je op. Bij vragen kun je contact opnemen met Eefje de Hulsters, Directeur (V)SO De Regenboog / De Wingerd, of .

Wij zien graag jouw enthousiaste reactie (brief of filmpje) tegemoet voor 20-12-2023 . De sollicitatiegesprekken staan gepland op in de week op 21-12-2023.

De Regenboog / De Wingerd is onderdeel van Stichting Ozeo. Ozeo is een organisatie voor specialistisch onderwijs in Zeeland.. Bij Ozeo werken zo'n 700 medewerkers voor ongeveer 2000 leerlingen. Ozeo heeft zeventien scholen verdeeld over drie regio's: Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en de Bevelanden/Tholen. Er zijn vier scholen voor speciaal basisonderwijs, tien scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs en drie scholen voor praktijkonderwijs.

Vragen? We helpen je graag!

Kleverskerkseweg 49

4338 PB MiddelburgFunctie:kartrekkers
Startdatum:13-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5862 – 5862
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ozeo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. Kartrekker Ozeo 13-12-2023

Bekijk ook andere vacatures