Vacature ZIJ-Instromers

ZIJ-Instromers in Middelburg

Ozeo is regelmatig op zoek naar zij-instromers voor het invullen van (toekomstige) vacatures. Met jouw hbo-diploma op zak is het mogelijk om alsnog leraar te worden in het speciaal basisonderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs of praktijkonderwijs.

Jouw toekomst in het specialistisch onderwijs

Heb je je geschiktheidsverklaring behaald? Dan krijg je bij ons een aanstelling voor twee jaar. We bieden je een fijne leerwerkplek in een rijke leeromgeving. Je werkt met en leert over verschillende leeftijdsgroepen. Natuurlijk zorgen wij voor de juiste begeleiding. Daarnaast profiteer je van alle voordelen die medewerkers bij Ozeo hebben. Ook worden alle opleidingskosten voor je betaald. Heb je je getuigschrift behaald? Dan krijg je bij ons in principe een vaste aanstelling!Functie:instromers
Startdatum:29-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ozeo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. ZIJ-Instromers Ozeo 29-09-2023

Bekijk ook andere vacatures