Vacature Docent natuurkunde in opleiding

Docent natuurkunde in opleiding in Middelburg

Volg je de lerarenopleiding natuurkunde of nask en ben je klaar om zelfstandig les te geven? Dan verdien jij een volwaardige docentenbaan. 

Wij zijn op zoek naar docenten die bezig zijn met lerarenopleiding in de omgeving van Middelburg. Vanuit onze ervaring binnen het onderwijs weten wij welke scholen jou de aandacht geven voor een goede start van jouw carrière binnen het onderwijs. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk van ervaren docenten die jou graag praktische tips geven en waar jij altijd terecht kan voor vragen of om te sparren. 

Om voor dit traject in aanmerking te komen die je minimaal twee dagen per week beschikbaar te zijn om les te geven. Tijdens een kennismakingsgesprek brengen wij je wensen in kaart om zo een ideale match te maken met één van onze vele opdrachtgevers.Functie:Docent natuurkunde in opleiding, Onderwijs
Startdatum:15-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3500 – 4500
Uren per week:16 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Matchpartner via chloe@matchpartner.nl of 31628248259. Of bezoek hun website http://www.matchpartner.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Docent natuurkunde in opleiding Matchpartner 15-12-2023

Bekijk ook andere vacatures