Vacature Financieel-administratief Medewerk(st)er

Financieel-administratief Medewerk(st)er in Middelburg

Financieel-administratief medewerk(st)er (20 uur per week)

Ben jij goed met cijfers, weet je van aanpakken én heb je werkervaring in een vergelijkbare functie? Is de financiële administratie voor jou de ideale werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou om onze financiële afdeling te komen versterken!

Is de financiële administratie voor jou de ideale werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou om onze financiële afdeling te komen versterken!

Voor onze vestiging in Middelburg zijn wij per direct op zoek naar een:

Wat breng je mee?

We zijn op zoek naar een gemotiveerde en leergierige financieel-administratief medewerk(st)er, bij voorkeur met ervaring in de juridische sector of de interesse om zich het werken in een juridische omgeving eigen te maken.

Voor de functie is vereist dat je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal mbo+ werk- en denkniveau in een financieel-administratieve richting. Bij voorkeur heb je ervaring in een vergelijkbare functie. Je spreekt vloeiend Nederlands, werkt secuur en gestructureerd en je hebt kennis van financiële processen. Daarnaast ben je communicatief sterk, sociaal vaardig en klantgericht. Ervaring met Microsoft Office is vereist.

Hoe ziet jouw dag eruit?

In deze functie ben jij samen met een collega verantwoordelijk voor een efficiënte en betrouwbare financiële administratie. Je houdt je zelfstandig bezig met de boekhoudkundige processen, debiteurenbeheer, Wwft en met het afhandelen van de diverse administratieve zaken die daarbij komen kijken. Daarbij heb je rechtstreeks contact met klanten op financieel gebied.

Diversiteit en inclusie

Wij vinden het belangrijk te benoemen dat wij een werkomgeving bieden waarin iedereen gelijke kansen heeft, los van afkomst of achtergrond. Bij ons is iedereen welkom. In dat kader moedigen wij mensen van alle oriëntaties en achtergronden aan om te reageren op deze functie.

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt terecht op een middelgroot advocatenkantoor met interessante klanten en uitdagend werk. Wij bieden een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Daarnaast biedt werken bij Adriaanse van der Weel nog veel meer pluspunten:
• 25 vakantiedagen (op fulltime basis);
• Reiskostenvergoeding woon-werk;
• Eindejaarsuitkering;
• Pensioen;
• Uitzicht op een vast contract;
• Deelname collectieve zorgverzekering;
• Deelname collectieve nabestaandenverzekering + WGA-hiaatverzekering;
• Een informele werkomgeving met veel jonge collega's, die in een prettige sfeer binnen en buiten onze vestigingen in Middelburg en Rotterdam bezig zijn met allerlei activiteiten. Dit betekent niet alleen hard werken, maar ook volop tijd en aandacht voor sociale activiteiten, zoals de gezonde kantoorlunch, borrels en andere events;
• Een gezonde werk-privé balans staat bij ons voorop!
• Een kantoor in het centrum van Middelburg, met tal van leuke winkels en restaurants in de nabijheid.

Het betreft een parttimefunctie van 20 uur per week, waarbij je eveneens bereid bent om bij ziekte of vakantie van jouw collega meer uren per week te werken.

Sta je in de startblokken om bij ons aan de slag te gaan?

Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar onze , mevrouw , via . We zien jouw reactie graag uiterlijk 22 december a.s. tegemoet. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan ook contact op met mevrouw Slootheer via of stuur een email naar .Functie:financieel administratief medewerkster
Startdatum:10-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Adriaanse van der Weel advocaten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Financieel-administratief Medewerk(st)er Adriaanse van der Weel advocaten 10-12-2023

Bekijk ook andere vacatures