Vacature Managementassistent

Managementassistent in Arnemuiden

Managementassistent

Office Assistant (5 dagen, 32-40u per week), locatie Arnemuiden

Voel jij de adrenaline stromen bij het regelen van zaken, het behouden van controle en het nemen van actie? Dan hebben we dé functie voor jou! Als rechterhand van een van onze directieleden maak je deel uit van een jong en enthousiast team, waar geen dag hetzelfde is. We zoeken een teamlid dat minimaal 32 uur per week beschikbaar is.

Wat je te wachten staat:

Als Managementassistent / Ondersteuning bij Projectinrichting Lavoir ben je de duizendpoot die alle ballen hoog houdt. Je fungeert als spil in het web, waarbij je het management ondersteunt in diverse activiteiten, waaronder een aanzienlijk deel van de verkoop. Je neemt taken uit handen en voert ze zelfstandig uit.

Jij behoudt het overzicht over lopende projecten, stelt offertes op voor toekomstige klanten en zorgt voor een vlekkeloos verloop van inkoopopdrachten. Je houdt de status van bestellingen nauwlettend in de gaten, communiceert met opdrachtgever en bent regelmatig op projectlocaties te vinden om de werkzaamheden te coördineren. Samen met het team streef je naar het allerbeste resultaat.

Wie jij bent:

Je hoeft niet per se ervaring te hebben in de projectmarkt om te starten in deze functie. Elke uitdaging pak je probleemoplossend aan en je bent in staat het management te ondersteunen en ontzorgen. Stressbestendig, communicatief vaardig en nauwkeurig zijn jouw kenmerken. Klant- en resultaatgericht, je schakelt moeiteloos tussen diverse taken.

Wat wij bieden:

  • Ruimte voor eigen initiatieven, veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
  • Een informele werksfeer waarin je samenwerkt met enthousiaste professionals
  • Een marktconform salaris met groeimogelijkheden
  • Een fulltime functie met uitzicht op een vast contract

Klinkt dit als jouw perfecte match? Voor vragen over onze sollicitatieprocedure, neem contact op met onze via .Functie:management assistent
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Projectinrichting Lavoir via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Managementassistent Projectinrichting Lavoir 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures