Vacature Frontend Developer

Frontend Developer in Middelburg

Middelburg Molenwater 81

Goes Stationsplein 21

Frontend Developer

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en voel jij je thuis in een creatieve, dynamische omgeving met een open, informele sfeer? Welkom! We zijn op zoek naar een gedreven frontend developer om ons jonge en enthousiaste team te versterken.

Wie zijn wij?

Als fullservice digital agency werken we dagelijks aan uiteenlopende digital projecten. We creëren websites , webshops , applicaties en sociale intranetten . En adviseren en ondersteunen onze klanten op het gebied van online marketing en communicatie . We zoeken grenzen op en gaan voor het hoogst haalbare. Samen met onze klanten maken we online tastbaar. We maken niet alleen iets moois, we maken wat onze klanten nodig hebben. We mogen werken voor opdrachtgevers als Dethon , ZLM Verzekeringen , TUMS , Westerscheldetunnel N.V. , PZEM en Sorgente .

Wat ga je doen?

Als frontend developer ga je aan de slag binnen ons team dat werkt aan het (door)ontwikkelen van webapplicaties. Je werkt samen in een multidisciplinair team dat bestaat uit enthousiaste specialisten, zoals business developers, UX/UI-designers, interaction designers en front- en backend developers. Iedere expertise is aanwezig om samen applicaties te ontwikkelen die hét verschil maken voor onze opdrachtgevers. Binnen het team sla jij de brug tussen UX/UI en techniek: je zet het design om in een innovatieve applicatie. Je vindt het een uitdaging om complexe applicaties zo eenvoudig mogelijk te presenteren. Hierbij bepaal jij welke technieken het meest geschikt zijn en heb je de ruimte om jouw ideeën voor te leggen aan het team en opdrachtgevers om zo een project naar een hoger niveau te tillen.

Wie zoeken wij?

  • Iemand met passie voor online!
  • Je werkt op hbo-niveau
  • Je werkt nauwkeurig en hebt een scherp oog voor detail
  • Je hebt enkele jaren ervaring met Angular, Svelte, React of een vergelijkbare techniek
  • Je hebt ervaring met het werken in een multidisciplinair team voor verschillende opdrachtgevers en denkt klantgericht
  • Je bent minimaal 32 uur per week inzetbaar
  • Je vindt het leuk om je kennis te delen met collega's

En verder word jij blij van:

Een prettige en informele werksfeer Leer- en ontwikkelmogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld graag met het applicatieteam mee op pad naar SymfonyCon 2023 in Brussel? Mag zeker! Borrels, hackaton, spelletjesavonden & legendarische teamuitjes Een prachtig pand als werkplek Tafeltennisbatje van de zaak

Functie:front-end developer
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Nedbase via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Frontend Developer Nedbase 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures