Vacature Round ICT Expert

Round ICT Expert in Middelburg

Experts in ICT en kantoor

In deze functie zal je jezelf bezighouden met werkplek- en netwerkbeheer en het grappen en grollen met je collega's. Zo houd je jezelf en het team scherp. En dat gaat je helpen bij het zoeken, testen en implementeren van nieuwe, innovatieve oplossingen die we samen kunnen inzetten om onze klanten nóg beter te helpen.

Je hoeft jezelf niet te beperken tot één werkplek op kantoor. Je kan namelijk op veel plekken terecht: ons kantoor in Middelburg, ons kantoor in Breskens, één van de vele kantoren van onze klanten, thuis, of na werktijd gezellig aan de bar.

Vaardigheden

Je kan met je innovatieve mindset het onderscheid maken door de kar te trekken bij het ontwikkelen van ons producten- en dienstenportfolio. Je bent proactief in het meedenken over verbetering van onze processen. Je kan goed luisteren naar klanten en hun feedback om te zetten in kansen om ze nog blijer te maken dan ze al zijn. Je hebt een goed gevoel voor humor (test hier je niveau).Functie:round ict expert
Startdatum:04-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Algemene Woningstichting Zeeuwsch- Vlaanderen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Round ICT Expert Algemene Woningstichting Zeeuwsch- Vlaanderen 04-10-2023

Bekijk ook andere vacatures