Vacature Gedragsdeskundige

Gedragsdeskundige in Middelburg

Gedragsdeskundige

2 oktober 2023

Wij zijn Juvent, de Zeeuwse jeugdzorgspecialist. Wij stellen alles in het werk om de hulpvraag van kinderen, jongeren en ouders zo goed mogelijk te beantwoorden. Als Gedragsdeskundige heb je hier een belangrijke rol in.

Gedragsdeskundige

24 - 36 uur per week

Jouw zinvol werk

Binnen jouw multidisciplinair team ben je behandelverantwoordelijke. Hiertoe zet je de behandellijnen uit, ondersteun, adviseer en coach je jouw collega-professionals. Je voert diagnostische onderzoeken uit en levert een bijdrage aan inhoudelijke beleids- en methodiekontwikkeling, scholing en deskundigheidsbevordering.

In je werk krijg je met veel verschillende doelgroepen te maken: het jonge kind, kinderen in de basisschoolleeftijd en adolescenten. Voor de afstemming van hulpverlening en/of behandeling onderhoud je contact met Vaktherapeuten, ketenpartners en het netwerk rondom de jongere of het kind. Je hebt ook regelmatig contact met gemeenten en het onderwijs. Kortom, vanuit jouw rol draag je bij aan het hulpverleningsproces en neem je de verantwoordelijkheid om de kwaliteit van onze zorg zo hoog mogelijk te houden. Samenwerking is hierbij het uitgangspunt.

Hier ga je aan de slag

Je maakt deel uit van een team van Gedragsdeskundigen en van daaruit kom je te werken op een van onze drie afdelingen:

  • Ambulant & Pleegzorg
  • Verblijf met behandeling & Gezinshuizen
  • Dagbehandeling, Onderwijsarrangementen & Jongerenteams

Jij bent zinvol, want…

Je communiceert helder, je weet te enthousiasmeren en beschikt over een hoog reflectief vermogen. Daarnaast weet je initiatief te nemen, ben je stressbestendig en ga je flexibel om met uiteenlopende vraagstukken en situaties. Als professional ben je in het bezit van een WO diploma Orthopedagogiek of Psychologie en beschik je over een BIG- of SKJ-registratie (zie www.skjeugd.nl ) of voldoe je in ieder geval aan de voorwaarden om je te laten registreren. Je hebt ervaring op het gebied van diagnostisch onderzoek en bent bij voorkeur in het bezit van BAPD. Gedragstherapeutische ervaring is een pré, net als kennis over trauma, hechting, systeemgericht en oplossingsgericht werken.

Wat je van ons mag verwachten

Wij geven jou het professionele vertrouwen en krijgt alle ruimte voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Dat doen we onder andere door ons eigen opleidingsprogramma Juvent Academie, vol vakmodules en trainingen. Ook kun je onbeperkt gebruik maken van de e-learnings van GGZ Ecademy en GoodHabitz.

En verder

  • Beloning voor jouw zinvol werk conform cao Jeugdzorg. Dat betekent minimaal € 3.506,- en maximaal € 5.298,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week (salarisschaal 11).
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering bovenop je salaris. Ook ontvang je reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en een vergoeding van de tunnelkosten.
  • Ontvang je iedere maand € 20,- bruto van Juvent als tegemoetkoming zorgverzekering.
  • Thuiswerken is deels mogelijk. Wij faciliteren jou in een goede thuiswerkplek inclusief vergoeding.
  • Ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling: je maakt onbeperkt gebruik van ons e-learning aanbod en ons programma om vitaal te blijven als werknemer.


Functie:gedragsdeskundige
Startdatum:03-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:3506 – 5298
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Juvent via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Gedragsdeskundige Stichting Juvent 03-10-2023

Bekijk ook andere vacatures