Vacature Gedragswetenschapper

Gedragswetenschapper in Middelburg

Ben jij een ervaren gedragswetenschapper die per direct opzoek is naar een leuke opdracht in Zeeland? Dan ben ik opzoek naar jou!


In de functie van gedragswetenschapper ondersteun en adviseer je het team zodat zij zich volledig kunnen focussen op de het creëren van een veilige omgeving voor de kinderen. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en stelt kritische vragen. Je brengt rust aan, hebt overzicht en kunt goed ordenen. Jij bent cruciaal in het proces en het waarborgen van de kwaliteit van de dienstverlening.


In de functie van gedragswetenschapper kan je de volgende taken verwachten:

  • Ondersteunen en adviseren van het team over; beslissingen, gezinsrapportages, relevante ontwikkelingen in het vakgebied, inhoudelijk beleid en methodieken;
  • Het opstellen van het diagnostische beeld en het bepalen van passende hulpverlening;
  • Meedenken en richting geven aan de inhoudelijke visie.

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op via ? 06 23752940 of ?? mirte.schott@maandag.nlFunctie:Zorg, Gedragswetenschapper
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag® via mirte.schott@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website http://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Gedragswetenschapper Maandag® 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures