Vacature Teamleider

Teamleider in Middelburg

Als teamleider draag je verantwoordelijkheid voor het waarborgen van een optimale in-, uit- en doorstroom van cliënten. Dit vereist een zorgvuldige coördinatie en planning om ervoor te zorgen dat cliënten de juiste zorg op het juiste moment ontvangen. Daarnaast streef je als teamleider naar een effectieve en efficiënte inzet van medewerkers, rekening houdend met de specifieke behoeften van elke afdeling en de vereiste roostering. Dit vergt een nauwkeurige afstemming van het personeelsbestand om de optimale dienstverlening te garanderen. Bovendien moet er adequaat gehandeld worden in crisissituaties. Het is cruciaal dat het personeel in staat is om snel en doeltreffend te reageren wanneer er onverwachte noodsituaties voordoen. Tenslotte is het waarborgen van kwaliteit en veiligheid binnen jouw team een voortdurende verantwoordelijkheid. Als teamleider streef je voortdurend naar verbeteringen en voldoening om de hoogste normen te halen. Dit voor een goede zorg voor de cliënt.Functie:Zorg, Teamleider
Startdatum:25-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag® via tippi.vantongeren@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website http://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Teamleider Maandag® 25-11-2023

Bekijk ook andere vacatures