Vacature HBO verpleegkundige

HBO verpleegkundige in Middelburg

Over de functie

Maandag® zoekt een enthousiaste HBO Verpleegkundige die haar/zijn expertise wil inzetten in verschillende domeinen, waaronder VVT, GGZ en Welzijn.

Als HBO Verpleegkundige bij Maandag® ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van complexe verpleegkundige handelingen en het coördineren van zorg. Je hebt een actieve rol in het opstellen van zorgplannen en voert deze uit in samenspraak met andere disciplines. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor patiënten, familieleden en collega’s en weet je op een professionele manier om te gaan met weerstand en complexe situaties.

Binnen de verschillende domeinen waarin Maandag® actief is, is er een grote variatie aan casuïstiek en doelgroepen. Dit maakt dat je als HBO Verpleegkundige veel afwisseling hebt in je werkzaamheden en jezelf blijft ontwikkelen in verschillende vakgebieden.

Functie eisen

  • Een afgeronde hbo verpleegkunde opleiding;
  • Je bent BIG geregistreerd;
  • Ervaring binnen de VVT, GGZ of Welzijn is een pré.

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de HBO verpleegkundige die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:hbo verpleegkundige
Startdatum:16-4-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3800
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via mirte.schott@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelburg
  2. HBO verpleegkundige Maandag 16-04-2024

Bekijk ook andere vacatures