Vacature Klantadviseur

Klantadviseur in Middelburg

Jouw natuurlijke klantgerichtheid en technisch vernuft zijn als een feestje in jouw DNA! Als een energieke regelaar ben jij de ster die soepel schakelt tussen diverse systemen en gesprekken. En nu kun je deze geweldige skills inzetten bij Delta Fiber op de supergezellige Zakelijke afdeling, en dat alles voor een geweldige € 14,- per uur!

Wat bieden wij jou
 • € 14 bruto per uur!
 • Voor 6 maanden met uitzicht op verlenging
 • Hecht en gezellig team
 • 1 op 1 inwerktraject
 • Hybride werken
 • Zondag altijd vrij!
Wie ben jij

Stel je voor: je wordt het stralende middelpunt voor zakelijke klanten van Delta Fiber, in een bruisende markt door heel Nederland. Of het nu de plaatselijke bakker op de hoek is of dat mega-vakantiepark om de hoek, jij bent de held die ervoor zorgt dat elke klant van A tot Z wordt geholpen.

Nu, een beetje positieve energie is hier essentieel. Dus, als jij de communicatieve duizendpoot bent met ervaring in administratie en IT-enthousiasme (IT-ervaring is een coole bonus), dan hebben we jou nodig!

Wat ga je doen

Met jouw beheersing van de Nederlandse taal, zowel gesproken als geschreven, en een MBO werk- en denkniveau ben jij klaar voor de tijd van je leven als klantadviseur op de Zakelijke afdeling. Je inwerkavontuur begint met een 1-op-1-traject, waar jij en je nieuwe sidekick verschillende situaties doorlopen, en alles lekker naspelen.

En als je er helemaal klaar voor bent, betreed je zelf de bühne om klanten te woord te staan. Of je nu storingen oplost, service verleent, e-mails afhandelt, werkprocessen verbetert of complexe vragen, verzoeken of klachten tackelt, jij rockt het!

Waar ga je werken

Je nieuwe hotspot is bij Delta Fiber Nederland in het altijd gezellige Vlissingen. Deze job is in eerste instantie voor 6 maanden, maar wie weet wordt het een never-ending party. Je komt terecht in een hecht team op de Zakelijke afdeling, waar gezelligheid de boventoon voert. En laten we niet vergeten dat er altijd wat lekkers te vinden is in de kantine, en bij avonddiensten wordt er weleens pizza besteld. Wie houdt er niet van een beetje extra vreugde?! 😉

 • Thuiswerken €0,21km
 • Kilometervergoeding van €0,21 km
 • Hybride werken
Sollicitatie

Hallo toekomstige klantadviseur! Waar wacht je nog op? Deze toffe baan wil je toch hebben? Druk op die gele knop of mail naar delta@tempo-team.nl. Je mag ook bellen voor meer informatie op 0113-308120. Binnen 48 uur weet jij of je in procedure gaat. En misschien ben jij binnenkort onze nieuwe Zakelijke klantadviseur!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Klantadviseur
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via amber.van.der.winkel@tempo-team.nl of 0113-308120. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. Klantadviseur Tempo-Team 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures