Vacature Customer service medewerker Retentie thuiswerken

Customer service medewerker Retentie thuiswerken in Middelburg

Behoud jij altijd het overzicht, zelfs in het snel veranderende landschap van telecom? Zet jij graag die extra stap om klanten tevreden te stellen en te behouden? Dan ben jij de Retentie Medewerker die wij zoeken. En dit voor een salaris van €13,27!

Wat bieden wij jou
  • €13,27 bruto per uur!
  • Thuiswerken
  • Hoofdkantoor makkelijk bereikbaar met het OV
  • Een leuke groep collega's boordevol ervaring
  • Wisselende taken tussen bellen, mailen en chatten
  • Flexibele werktijden tussen maandag en zaterdag
Wie ben jij

Als Retentie Medewerker bij Delta Fiber ben jij dé schakel tussen het bedrijf en onze gewaardeerde klanten. In de eerste weken bieden wij jou een persoonlijk inwerktraject van 2-3 weken, volledig afgestemd op jouw snelheid en behoeften. Je begint voornamelijk met telefonisch contact, maar jouw taken breiden zich uit naar e-mail en chat naarmate je verder in dienst bent.

Wat ga je doen

Jij gaat de digitale superheld uithangen!

In de razendsnelle wereld van Delta Fiber ben jij de digitale superheld die moeiteloos manoeuvreert door de technologische doolhoven. Computers en systemen zijn jouw speeltuin, waarin je met handigheid en snelheid uitblinkt.

Snel schakelen is voor jou een tweede natuur. Je danst door de klantbehoeften heen met de gratie van een professional, altijd klaar om te schitteren.

Een hele dag aan de telefoon? Geen probleem, want jij ziet elke interactie als een kans om te schitteren. Klanten charmeren met jouw vriendelijkheid en hen behouden met aantrekkelijke aanbiedingen, dat is jouw missie. Naar dat je alles onder de knie hebt aan de telefoon ga jij ook schitteren op de e-mail en chat. De juiste beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is hierbij een vereiste.

Waar ga je werken

Als jij klaar bent om dit verhaal van succes te schrijven, om samen met ons klantrelaties te versterken en te behouden, dan nodigen we je uit om deel uit te maken van ons dynamische team bij Delta Fiber in hartje Middelburg. Laat je niet beperken door verwachtingen, maar overstijg ze en maak van klantbehoud een episch avontuur!

Sollicitatie

Ben jij klaar om te schitteren in de digitale arena? Word de held van klantbehoud bij Delta Fiber! Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van ons team. Bellen mag naar 0113-308120, en mailen naar delta@tempo-team.nl

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Customer service medewerker Retentie thuiswerken, Customer service medewerker
Startdatum:28-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via delta@tempo-team.nl of 0113-308120. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Customer service medewerker Retentie thuiswerken Tempo-Team 28-11-2023

Bekijk ook andere vacatures