Vacature Thuiswerken als callcentermedewerker

Thuiswerken als callcentermedewerker in Middelburg

Zin in een afwisselende job met veel klantcontact, en dat zonder de frustratie van files? Je kunt werken in je comfortabele thuisomgeving, met je favoriete kopje thee binnen handbereik. Maar het is niet zomaar een baan; het is een rol met betekenis en met toffe collega's. Als klantadviseur bij Delta Fiber kun je dit allemaal beleven! En dat allemaal voor een aantrekkelijk uurloon van €13,27!

Wat bieden wij jou
 • Startsalaris van € 13,27 per uur!
 • 24, 32 of 40 uur per week
 • Uitzicht op vast contract
 • Een hoop doorgroeimogelijkheden
 • 2x per maand naar kantoor
 • Aan de slag bij dé glasvezelexpert van Nederland
Wie ben jij

Bij Delta Fiber bestaat er geen vastomlijnd profiel voor een klantadviseur. Maar je zult merken dat al je collega's fijne mensen zijn die willen dat jij je goed voelt. Ze zijn goede luisteraars en hebben een oprechte interesse in anderen. En dat straal je ook uit naar de klanten! Ze merken dat je echt om hen geeft en hen wilt ondersteunen. Uiteraard grijp je kansen voor een verkoop als die zich voordoen, maar klantenservice staat altijd voorop. Aangezien je vanuit huis werkt, is een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandigheid essentieel. Je bent namelijk je eigen medewerker, manager en collega in één. Als je dienst erop zit en je hebt digitaal afscheid genomen van je collega's is het tijd om op de bank te ploffen.

Herken jij jezelf in het volgende?:

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent 3 weken fulltime beschikbaar voorde training, die start op 8 januari
 • Je kunt avonddiensten draaien en om de week op zaterdag ben je beschikbaar.
 • 2 keer per maand kom jij naar kantoor in Middelburg of Schiedam.
Wat ga je doen

Als klantadviseur bij Delta Fiber ga je klanten assisteren bij verschillende vragen. Wat voor vragen? Denk aan facturen, abonnementen, de Mijn Delta-omgeving, adreswijzigingen. Jij hebt alle antwoorden! In de eerste drie weken van je nieuwe baan volg je een fulltime training waarin je dit allemaal gaat leren. Op de eerste dag kom je naar kantoor om je collega's te ontmoeten en je laptop in ontvangst te nemen. De rest van de training volg je online.

Je wordt verwacht om twee keer per maand naar kantoor in Middelburg of Schiedam te komen. Hier kun je gezellig bijpraten met je toffe collega's. Reiskosten? Delta Fiber stimuleert het gebruik van het openbaar vervoer wat betekent dat je een vergoeding van 100% krijgt. Tijdens de trein-reis kun je lekker naar podcasts luisteren of een beetje uitrusten in de trein! Als je toch met de auto komt, krijg je €0,21 per kilometer.

Waar ga je werken

Delta Fiber Nederland. Een hele fijne werkgever. Met kantoren in Schiedam en Middelburg. En dus in heel veel huiskamers in Nederland. Hier investeren ze echt in jou!
www.deltafiber.nl

Sollicitatie

#ALLESHIERISTEMPO Dus waar wacht je nog op?!
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via onze website www.tempo-team.nl. Vragen en/of opmerkingen? Bel of mail gerust! Wij zijn te bereiken op 0113308120 of via delta@tempo-team.nl. Voor een snelle procedure zorg je voor een referentie die wij kunnen bellen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Thuiswerken als callcentermedewerker, Callcentermedewerker
Startdatum:09-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via delta@tempo-team.nl of 0113-308120. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. Thuiswerken als callcentermedewerker Tempo-Team 09-12-2023

Bekijk ook andere vacatures