Vacature Webcare medewerker

Webcare medewerker in Middelburg

Als Webcare Medewerker ben jij hét aanspreekpunt op de online kanalen. Je helpt klanten op weg bij het installeren van diensten en bij het bestellen van een televisie-pakket. Maar ook het uitpluizen van een wifi-probleem zie jij als een uitdaging! Dankzij de volledige A t/m Z training met persoonlijke begeleiding leer je binnen twee weken alles over de producten, diensten en online communicatie van Delta Fiber Nederland. Daarna ga je aan de slag in een gedreven en gezellig team.

Wat bieden wij jou
  • €13,27 per uur
  • Opdracht voor langere tijd
  • Middelburg - NS station op loopafstand
  • 24, 32 of 40 uur per week mogelijk
  • Doorbetaalde trainingen
Wie ben jij

Je ziet in elke vraag of probleem een uitdaging om de optimale klantbeleving te realiseren. Je bent niet bang om buiten de gebaande paden te treden om de klant een glimlach op zijn gezicht te toveren. Daarnaast heb je een scherp oog voor verbeterpunten. Technische affiniteit is mooi meegenomen, maar leergierigheid is veel belangrijker!

  • Goede communicatieve vaardigheden en ijzersterke taalvaardigheid
  • Je krijgt er energie van om mensen te helpen en blij te maken
  • Vanaf 24 uur per week beschikbaar
Wat ga je doen

Binnen Team Online hebben we veel variatie en is er ruimte voor groei. Je start met werken op Chat: daar handelen we de meeste klantcontacten af. Wij zijn ook te bereiken via WhatsApp, Facebook en Twitter. Daarnaast zijn we actief op Trustpilot. Genoeg podia om jezelf te laten zien dus!

Na de doorbetaalde training die start op 02-01-2024 ga je aan de slag op de chat. Dit doe je vanuit huis of vanaf het gezellige kantoor in Middelburg (50/50 hybride). Je komt te werken in een enthousiast, hecht en open team waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Omdat je oplossingsgericht en leergierig bent bouw je ook veel kennis op over communicatie, online KCC en de wereld van chatbots. Continu wordt je doorgetraind zodat je nooit in het diepe gegooid wordt en altijd de klant optimaal kan helpen.

Waar ga je werken

DELTA Fiber Nederland is met haar merken DELTA en Caiway het snelst groeiende internet- en telecombedrijf
van Nederland. Die snelle groei biedt veel kansen, ook voor jou! Je komt te werken in een jong, hecht en open
team waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Een hele fijne werkgever. Met kantoren in Schiedam en Middelburg. En dus in heel veel huiskamers in Nederland. Hier investeren ze echt in jou!
www.deltafiber.nl

Sollicitatie

Benieuwd naar de inhoud van de functie, de organisatie of andere zaken? Bel ons gerust op 0113308120 of mail naar jessica.marijs@tempo-team.nl

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Webcare medewerker
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via delta@tempo-team.nl of 0113-308120. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Webcare medewerker Tempo-Team 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures