Vacature Leerling Kok

Leerling Kok in Middelburg

Leerling kok (BBL of BOL)

Klaar om je kooktalent naar een hoger niveau te tillen?

Leerling Kok

The Green Room | Cityhotel Wood

Heb je een passie voor koken en wil je graag leren van de besten? Restaurant The Green Room in Middelburg is op zoek naar een enthousiaste leerling kok ter versterking van ons keukenteam!

The Green Room en het concept

Bij The Green Room draait alles om de kracht van eenvoud en authenticiteit. We hebben een passie voor puur eten - vers, onbewerkt en zo dicht mogelijk bij de natuur. Wij geloven dat echte smaken het beste tot hun recht komen met ingrediënten die rechtstreeks van het land of uit de zee komen. Daarom werken we zoveel mogelijk met lokale en biologische producten en geven we elk gerecht een creatieve en huisgemaakte touch. Onze menukaart verandert elke 8 weken.

Ons restaurant is geopend voor lunch & diner van dinsdag t/m zaterdag.

Wat ga je doen en wie ben jij?

  • De Creatieve Ontdekker & Energieke Leerling: Als Leerling Kok bij Zeayou Zeeland duik je vol enthousiasme in de wereld van gastronomie. Je werkt zij aan zij met onze professionele koks en leert elke dag iets nieuws, van het voorbereiden van ingrediënten tot het bereiden van verfijnde gerechten.
  • Het AmbitieuzeTeamlid: Je bent een essentieel onderdeel van ons keukenteam. Jouw frisse blik en leergierigheid dragen bij aan onze creatieve keuken en de fantastische eetervaringen voor onze gasten.
  • De Leergierige Smaakmaker: Jouw passie voor koken en bereidheid om te leren maken jou de ideale kandidaat om bij ons het vak in de praktijk te brengen.

Wat bieden we jou?

  • Jouw keuken: Een leerzame en inspirerende leerplaats in ons trendy restaurant.

  • Begeleiding door professionals: Persoonlijke begeleiding door ervaren chefs die jouw talent willen vormen.

  • Een springplank voor je carrière: Een kans om praktijkervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen.

  • Een aantrekkelijke vergoeding: Een passende vergoeding die recht doet aan jouw inzet en leergierigheid.

  • Een 4 of 5 daagse werkweek en twee vaste vrije dagen (zondag en maandag).

Interesse en vanaf 1 september beschikbaar?

Stuur dan je cv met korte motivatie naar via . Voor vragen kun je ons telefonisch bereiken via het nummer .Functie:leerling kok
Startdatum:11-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zeayou Zeeland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelburg
  2. Leerling Kok Zeayou Zeeland 11-06-2024

Bekijk ook andere vacatures