Vacature Medewerker Planning & Control

Medewerker Planning & Control in Middelburg

Medewerker Planning & Control

2 oktober 2023

Wij zijn Juvent, de Zeeuwse jeugdzorgspecialist. Wij stellen alles in het werk om de hulpvraag van jongeren en ouders zo goed mogelijk te beantwoorden en zoeken een medewerker Planning & Control om hieraan bij te dragen. Als medewerker van Juvent weet je: jouw werk heeft zin!

Medewerker Planning & Control

36 uur per week

Jouw zinvol werk

Je belangrijkste taken zijn het tijdig opleveren van de maandelijkse stuurinformatie met de daarbij behorende analyses en het uitvoeren en vastleggen van de interne controles op primaire- en overige processen van Juvent.
Daarnaast heb je ook een belangrijke rol in het tot stand komen van de jaarrekening en de begroting.
Om dit goed te kunnen doen heb je veel contacten met de concerncontroller en andere collega's binnen Juvent.
Met de externe accountant heb je contact over de resultaten van de interne controle.
Samen met je collega's werk je mee aan het professionaliseren van de informatievoorziening en het contractbeheer met o.a. gemeenten en onderaannemers. Verder neem je deel aan projecten op je eigen vakgebied.

Hier ga je aan de slag

Je komt te werken in het team Planning & Control met twee directe collega's die verantwoordelijk zijn voor Contractbeheer en Informatievoorziening, op het kantoor Park Veldzigt in Middelburg. Je ondersteunt je collega's waar nodig en neemt de verantwoordelijkheid om de kwaliteit van onze dienstverlening zo hoog mogelijk te houden.

Jij bent zinvol omdat

Je in het bezit bent van minimaal een relevant hbo-diploma. Je hebt de nodige kennis en ervaring met werkzaamheden op het gebied van managementinformatie, interne controle en financiering in de (jeugd)zorg en je hebt inzicht in bedrijfsprocessen van zorgorganisaties. Verder werk je systematisch, analytisch en zelfstandig en ben je integer en betrouwbaar. Bovendien heb je uitstekende sociale vaardigheden en mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en kun je goed samenwerken.

Wat je van ons mag verwachten

Juvent is een goede werkgever die jou het professionele vertrouwen geeft en ruimte creëert voor persoonlijke ontwikkeling. De kwaliteit van onze hulpverlening staat of valt met de kwaliteit van onze medewerkers. Met ons eigen opleidingsprogramma Juvent Academie bieden wij onze medewerkers dan ook een grote diversiteit aan vak modules én persoonlijke ontwikkelingstrainingen. Je kan ook gebruik maken van e-learning via GGZ Ecademy en GoodHabitz. Zo ondersteunt Juvent in individuele en collectieve ontwikkelbehoeften.

En verder…

  • belonen we jouw werk conform cao Jeugdzorg en ben je ingeschaald in functiegroep 10 (minimaal € 3.065,- en maximaal € 4.605,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week).
  • krijg je bovenop je loon 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Ook ontvang je reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en een vergoeding voor de tunnelkosten.
  • is jouw gezondheid belangrijk voor ons. Je krijgt toegang tot ons Ju-Fit programma om vitaal en duurzaam inzetbaar te blijven.
  • faciliteren we jou in een goede thuiswerkplek en een vergoeding.
  • ontvang je iedere maand € 20,- bruto van Juvent als tegemoetkoming zorgverzekering.
  • hebben we een actieve personeelsvereniging.
  • nemen we je in eerste instantie aan voor een jaar, met daarna de mogelijkheid op een vaste aanstelling. Je krijgt een contract voor 36 uur per week.
  • is Juvent constant in beweging en heeft het regelmatig vacatures. Als interne kandidaat zie je deze als eerst en heb je voorrang op externe kandidaten.

Mocht je meer informatie willen over de vacature of met vragen zitten, laat , , deze beantwoorden. Je kunt hem vrijblijvend bereiken via of via . Een keer even langskomen voor persoonlijke uitleg en toelichting kan zeker ook.Functie:medewerker planning & control
Startdatum:02-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3065 – 4605
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Juvent via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Medewerker Planning & Control Stichting Juvent 02-10-2023

Bekijk ook andere vacatures