Vacature Medewerker Welzijn

Medewerker Welzijn in Middelburg

Medewerker Welzijn: een veelzijdige job

Medewerker Welzijn

Als medewerker Welzijn op Buitenrust krijg ik te maken met een diverse doelgroepen en een breed takenpakket. Het beeld dat veel mensen hebben is zo'n beetje breien en sjoelen met dames op leeftijd met een keurig kapsel in de permanent. Uiteraard komt dit nog voor, maar de doelgroep is de laatste jaren erg veranderd. De leeftijden van de bewoners waar mee ik werk lopen uiteen van 50 tot 100 jaar of ouder. De ziektebeelden bij onze bewoners zijn heel uiteenlopend en complex. Dit maakt mijn werk stuk erg interessant.

Wat doe ik zoal?

Mijn werk bestaat uit het opzetten van passende activiteiten die bijdragen aan de kwaliteit van leven van onze bewoners. Toch komen er steeds meer randzaken bij kijken, waarin jij je professie en visie kunt delen om zo het welzijn van de bewoners naar een ander level te brengen. Je kunt hierbij denken aan gesprekken met andere disciplines rondom een bewoner, samenwerking met vrijwilligers en mantelzorgers, projectgroepen met verschillende onderwerpen etc.

Dat ik hier in huis officieel de functie van medewerker Welzijn heb, maar hierin verschillende rollen uitoefen, dat is wat mijn werk zo leuk maakt!Functie:medewerker welzijn
Startdatum:7-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgstroom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelburg
  2. Medewerker Welzijn Zorgstroom 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures