Vacature Medewerkers

Medewerkers in Middelburg

Sluiten WVO Zorg en Zorgstroom leiden samen op
Wil jij werken binnen de (ouderen)zorg en wil je het vak leren door praktijk en theorie te combineren? Pak je kans en kom langs!
Neem contact op

Hof 't Seijs

Middelburg

In de Griffioenstraat in Middelburg, midden in de wijk de Griffioen, vindt u Hof 't Seijs, één van de locaties van Zorgstroom waar drie verschillende vormen van wonen met zorg samenkomen.

Het complex bestaat uit 18 plaatsen voor verpleeghuiszorg, 30 appartementen voor Volledig Pakket Thuis en een zorghotel met 15 appartementen. Tevens is er een welzijnsruimte van waaruit in samenwerking met Stichting Griffioen de Wijk welzijn wordt ingevuld voor de wijk.

Vanuit onze visie moet het voor iedereen mogelijk zijn om, los van beperkingen, te blijven participeren in de maatschappij. Bewoners van deze locatie worden dus ook als wijkbewoners gezien. Vanuit Hof 't Seijs willen wij de mantelzorgers en vrijwilligers actief betrekken bij de ondersteuning. Wij als medewerkers stimuleren elkaar om deze samenwerking vorm te geven. Een goed contact met de omgeving hoort hierbij. Zo bereiken we dat de locatie onderdeel is van de wijk en dat de vrijwilliger met plezier werkt en waar je als bezoeker graag naar toe gaat.Functie:medewerker
Startdatum:12-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:2922 – 4174
Uren per week:24 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgstroom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Medewerkers Zorgstroom 12-12-2023

Bekijk ook andere vacatures