Vacature MediaMarkt medewerker

MediaMarkt medewerker in Middelburg

Ben je op zoek naar een boeiende en dynamische werkplek in Middelburg? Zoek niet verder! Bij Delta Energie hebben we een fantastische kans voor jou, en deze speelt zich af in het levendige hart van de MediaMarkt, met een aantrekkelijk salaris van €16,40 per uur!

Wat bieden wij jou
  • €16,40 bruto per uur
  • Doorbetaalde training
  • Regie over je eigen werkdag
  • Werktijden in overleg
  • Werken in de MediaMarkt
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Delta Energie
Wie ben jij

Wij zijn op zoek naar jou - de zelfverzekerde persoon die niet aarzelt om klanten aan te spreken en uitdagende vragen aan te gaan. Als je affiniteit hebt met sales, is dat een bonus! Je stapt namelijk in de wereld van energie, en we verwachten dat je bereid bent alles hierover te leren. Jij wordt het aanspreekpunt voor de klant en staat open om zowel bestaande als nieuwe klanten te assisteren.

Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend en hebt een representatieve uitstraling, want jij bent het gezicht van Delta Energie. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het runnen van je eigen shop.

Je bent minimaal 28 uur per week beschikbaar en flexibel inzetbaar in de avonden en weekenden.

Wat ga je doen

Stel je voor: een flexibel rooster en een aantrekkelijk salaris van €16,08 per uur, met een extra 100% toeslag voor werken op de zondag. Maar dit is geen doorsnee kantoorbaan, en je zult niet vastzitten achter een computer. Nee, hier draait het om actie! Je wordt onderdeel van ons splinternieuwe verkooppunt in de MediaMarkt te Middelburg, waar je dagelijks nieuwe gezichten aan je balie zult verwelkomen. Kortom, een baan vol energie en werkplezier.

In de Delta Energie shop ben jij er voor de klanten. Ze zoeken een persoonlijk aanspreekpunt voor vragen die niet telefonisch beantwoord kunnen worden, en dat ben jij. Je bent betrokken bij het runnen van de shop, waar klanten naartoe komen om nieuwe contracten af te sluiten. In deze uitdagende tijden bied jij hen de beste oplossingen.

Waar ga je werken

Bij Delta Energie heerst een gezellige sfeer. Onze collega's zorgen voor elkaar, of je nu via uitzendingen of vast in dienst bent; we vormen één team. We vieren onze successen met regelmatige uitjes, zoals zomerse barbecues, kerstborrels en gezellige team lunches. Kom bij ons en ervaar de warmte van ons hechte team. ??

Je standplaats is de MediaMarkt in Middelburg op de Mortiereboulevard.

Reiskosten worden vergoed met €0,21 per kilometer. Op zondag wordt dubbel betaald, en de diensten vinden plaats tussen 10:00 en 21:00 uur.

Sollicitatie

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via onze website www.tempo-team.nl. Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We zijn bereikbaar op 0113-308120 of via delta@tempo-team.nl.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:MediaMarkt medewerker, Winkelassistent
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via delta@tempo-team.nl of 0113-308120. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. MediaMarkt medewerker Tempo-Team 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures